Dramă URIAȘĂ la Exatlon! Antrenorii Vladimir Drăghia și Giani Kiriță au plecat din Dominicană! Ce s-a întâmplat

Antrenorii Vladimir Drăghia și Giani Kiriță au plecat din Republica Dominicană, ”stâlpii” echipei Faimoșilor și, respectiv, Războinicilor de la Exatlon luându-și ”Adio” de la concurenții celui de-al treilea sezon al emisiunii prezentate de Cosmin Cernat.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

În episodul de astăzi al show-ului Exatlon, antrenorii Vladimir Drăghia și Giani Kiriță au luat o decizie care, cu siguranță, a fost una cât se poate de grea pentru ei și pentru echipele pe care le reprezentau la Exatlon.

Citeste si: Giani Kiriță a jignit-o pe Andreea Arsine! Cum au comentat mama Andreei și cea a lui Giani incidentul

Citeste si: Provocat la luptă de Daniel Chiriță, Giani Kiriță răspunde: ”Cu Giani vor să se bată mulţi, dar e greu. E greu tare cu mine!”

Citeste si: Giani Kiriță, criză de nervi la Exatlon! "Nu poți să arunci două bile?"

Mai exact, ei au anunțat că este cazul să se despartă de concurenții din echipele Faimoșilor și Războinicilor, iar vestea pe care Vladimir Drăghia și Giani Kiriță au dat-o i-a făcut pe cei pe care i-au antrenat în ultimele săptămâni să verse lacrimi amare. Așa cum era de așteptat, vestea pe care cei doi antrenori au dat-o i-a făcut pe concurenți să își pună tot felul de întrebări, cu atât mai mult cu cât cei doi au devenit indispensabili în meciurile pe care Faimoșii le dădeau împotriva Războinicilor și invers, sfaturile primite de cei care se întrec în probele de la Exatlon făcându-i pe toți

să devină din ce în ce mai buni pe traseu și la finalizare.

Citeste si: Descoperire șocantă! Corpul neînsuflețit al unei femei a fost găsit zidit în apartamentul fostului partener. Sibora era dispărută de nouă ani- kanald.ro

Citeste si: „Ăsta este adevărul!”. Reacția mamei fetiței de 12 ani, când s-a aflat că trupul din canapea este al fiicei sale- stirileprotv.ro

Normal, decizia lui Vladimir Drăghia și a lui Giani Kiriță de a pleca din postura de antrenori a produs printre concurenți o adevărată depresie, cu toții părând ușor debusolați din cauza faptului că, obișnuiți să primească indicații de pe margine, au constatat că sfaturile atât de utile le lipsesc.

Primele declarații ale lui Giani Kiriță și Vladimir Drăghia după ce părăsesc show-ul

"Îți mulțumesc din suflet pentru cuvintele frumoase.

Și tu ești cel mai bun comentator sportiv pe care l-am cunoscut în viața mea. Vreau să le mulțumesc 

Am avut atâtea emoții, nu le-am avut nici când am venit. O echipă foarte tânără, cu care se lucrează greu, sincer, fiindcă sunt foarte tineri, media de vârstă e foarte mică. Le-am dat cele mai bune sfaturi chiar dacă la final credeam că leșin. Mă enervam foarte tare fiindcă le-am spus de atâtea ori să nu le mai dea punctul adversarului.

Sunt niște Războinici și trebuie să o dovedească în continuare și fără mine", a spus Giani Kiriță.

"Sunt de două sezoane la Exatlon. În fiecare săptămână a plecat cineva. În fiecare săptămână am stat pe aceeași bancă roșie și mi-am luat adio de la cineva. E prima oară când eu sunt cel care pleacă și îmi iau rămas-bun de la colegii mei.

A fost o onoare să îi antrenez pe oamenii ăștia, au fost receptivi, am avut cu cine lucra. Sper ca sfaturile mele să vă țină în continuare, mă bucur că am stat atât de mult la vilă, mă bucur că i-am lăsat la vilă.(...) Dacă ar fi să le zic câteva cuvinte lor ar fi că nu există lecție mai bună decât înfrângerea și din înfrângerile astea veți deveni mai puternici. Pierdeți, câștigați- rămâneți la fel fiindcă la final asta contează", a spus Vladimir Drăghia.

Citeste si: „Suntem devastați” Dana Roba a suferit o operație de nouă ore pe creier. Care este starea sa de sănătate?- kfetele.ro

Citeste si: Calendar ortodox 8 iunie 2023. Ce sărbătoare este joi?- stirilekanald.ro

Citeste si: Detalii șocante ies la iveală despre gestul de o cruzime ieșită din comun al lui Daniel Balaciu față de Dana Roba- radioimpuls.ro

Giani Kiriță și Vladimir Drăghia au venit la FanArena după plecarea de la Exatlon

Giani Kiriță și Vladimir Drăghia au venit la FanArena, unde au făcut destăinuiri despre ce au trăit la Exatlon sezonul 3 ca antrenori.

Pentru Giani nu este prima experiență ca antrenor, el pregătind Faimoșii în sezonul 2 al Exatlon. Pentru Vladimir Drăghia a fost primul sezon ca antrenor, însă misiunea lui a fost mai ușoară având în vedere că Faimoșii au câștigat mult mai multe jocuri decât adversarii.

Giani Kiriță a pus înfrângerile repetate ale Războinicilor pe seama faptului că unii dintre ei nu sunt pregătiți pentru acest concurs.

Vladimir Drăghia și Giani Kiriță au concurat în primul sezon Exatlon de partea Faimoșilor

Vladimir Drăghia a fost câștigătorul primului sezon, iar Giani Kiriță, concurent în primul sezon și antrenor în cel de al doilea. „Cu siguranţă, experienţa dobândită în cel de-al doilea sezon mă va ajuta acum. Am avut de lucru, am nimerit atunci într-o perioadă dificilă a echipei. Ce pot să spun este că sunt un profesionist şi mă voi dedica total, şi acum, echipei mele. Referitor la Vladimir, e interesant ce se întâmplă. Noi eram duşmani înainte de primul sezon «Exatlon», în timpul show-ului am devenit prieteni, iar  acum ne întoarcem în Republica Dominicană pe poziţii rivale. Iar eu nu am prieten în teren“, a declarat Giani Kiriţă înainte de a deveni antrenorul Războinicilor din cel de-al treilea sezon al Exatlon România. „Sunt măgulit de noua postură pe care o am în acest sezon. Voi încerca să ajut echipa să aibă o experienţă cât mai plăcută acolo. Îndrumările nu vor fi legate doar de trasee. Le voi împărtăşi din experienţa mea din primul sezon, voi face tot posibilul ca fiecare membru al echipei mele să se poată întoarce acasă câştigător“, a declarat Vladimir Drăghia, iar misiunea lui a fost, cel puțin în parte, îndeplinită, primul câștigător al Exatlon reușind să îi motiveze suficient pe Faimoși pentru ca aceștia să nu piardă niciodată, până acum, jocul pentru vilă.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Imagine superbă cu Giani Kiriță și fetița lui Vladimir Drăghia! Fotografia care i-a înduioșat pe toți de la Exatlon!

Exatlon 18 februarie. Giani Kiriță, enervat la culme! Nu s-a mai putut stăpâni și i-a făcut cu ou și cu oțet pe Războinici: „Cum să emit pretenții, când...?”

„Ăsta este adevărul!”. Reacția mamei fetiței de 12 ani, când s-a aflat că trupul din canapea este al fiicei sale

Dinu Maxer, luat prin surprindere de rapiditatea cu care copiii săi l-au acceptat pe iubitul Deei Maxer în viața lor: „Pentru mine, a fost un șoc mare”

Calendar ortodox 8 iunie 2023. Ce sărbătoare este joi?

„Eu așa mi-am găsit metoda.” Emilia Ghinescu a reușit să slăbească vizibil. Câte kilograme a pierdut artista

În ce stare se află acum make-up artistul Dana Roba după ce a fost lovită cu ciocanul de către soțul ei: "Să spună o rugăciune, este suficient”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies