Dramă URIAȘĂ la Exatlon! Antrenorii Vladimir Drăghia și Giani Kiriță au plecat din Dominicană! Ce s-a întâmplat

Antrenorii Vladimir Drăghia și Giani Kiriță au plecat din Republica Dominicană, ”stâlpii” echipei Faimoșilor și, respectiv, Războinicilor de la Exatlon luându-și ”Adio” de la concurenții celui de-al treilea sezon al emisiunii prezentate de Cosmin Cernat.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

În episodul de astăzi al show-ului Exatlon, antrenorii Vladimir Drăghia și Giani Kiriță au luat o decizie care, cu siguranță, a fost una cât se poate de grea pentru ei și pentru echipele pe care le reprezentau la Exatlon.

Citeste si: Giani Kiriță a jignit-o pe Andreea Arsine! Cum au comentat mama Andreei și cea a lui Giani incidentul

Citeste si: Provocat la luptă de Daniel Chiriță, Giani Kiriță răspunde: ”Cu Giani vor să se bată mulţi, dar e greu. E greu tare cu mine!”

Citeste si: Giani Kiriță, criză de nervi la Exatlon! "Nu poți să arunci două bile?"

Mai exact, ei au anunțat că este cazul să se despartă de concurenții din echipele Faimoșilor și Războinicilor, iar vestea pe care Vladimir Drăghia și Giani Kiriță au dat-o i-a făcut pe cei pe care i-au antrenat în ultimele săptămâni să verse lacrimi amare. Așa cum era de așteptat, vestea pe care cei doi antrenori au dat-o i-a făcut pe concurenți să își pună tot felul de întrebări, cu atât mai mult cu cât cei doi au devenit indispensabili în meciurile pe care Faimoșii le dădeau împotriva Războinicilor și invers, sfaturile primite de cei care

se întrec în probele de la Exatlon făcându-i pe toți să devină din ce în ce mai buni pe traseu și la finalizare.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Normal, decizia lui Vladimir Drăghia și a lui Giani Kiriță de a pleca din postura de antrenori a produs printre concurenți o adevărată depresie, cu toții părând ușor debusolați din cauza faptului că, obișnuiți să primească indicații de pe margine, au constatat că sfaturile

atât de utile le lipsesc.

Primele declarații ale lui Giani Kiriță și Vladimir Drăghia după ce părăsesc show-ul

"Îți mulțumesc din suflet pentru cuvintele frumoase. Și tu ești cel mai bun comentator sportiv pe care l-am cunoscut în viața mea. Vreau să le mulțumesc 

Am avut atâtea emoții, nu le-am avut nici când am venit. O echipă foarte tânără, cu care se lucrează greu, sincer, fiindcă sunt foarte tineri, media de vârstă e foarte mică.

Le-am dat cele mai bune sfaturi chiar dacă la final credeam că leșin. Mă enervam foarte tare fiindcă le-am spus de atâtea ori să nu le mai dea punctul adversarului.

Sunt niște Războinici și trebuie să o dovedească în continuare și fără mine", a spus Giani Kiriță.

"Sunt de două sezoane la Exatlon. În fiecare săptămână a plecat cineva. În fiecare săptămână am stat pe aceeași bancă roșie și mi-am luat adio de la cineva. E prima oară când eu sunt cel care pleacă și îmi iau rămas-bun de la colegii mei.

A fost o onoare să îi antrenez pe oamenii ăștia, au fost receptivi, am avut cu cine lucra. Sper ca sfaturile mele să vă țină în continuare, mă bucur că am stat atât de mult la vilă, mă bucur că i-am lăsat la vilă.(...) Dacă ar fi să le zic câteva cuvinte lor ar fi că nu există lecție mai bună decât înfrângerea și din înfrângerile astea veți deveni mai puternici. Pierdeți, câștigați- rămâneți la fel fiindcă la final asta contează", a spus Vladimir Drăghia.

Giani Kiriță și Vladimir Drăghia au venit la FanArena după plecarea de la Exatlon

Giani Kiriță și Vladimir Drăghia au venit la FanArena, unde au făcut destăinuiri despre ce au trăit la Exatlon sezonul 3 ca antrenori.

Pentru Giani nu este prima experiență ca antrenor, el pregătind Faimoșii în sezonul 2 al Exatlon. Pentru Vladimir Drăghia a fost primul sezon ca antrenor, însă misiunea lui a fost mai ușoară având în vedere că Faimoșii au câștigat mult mai multe jocuri decât adversarii.

Giani Kiriță a pus înfrângerile repetate ale Războinicilor pe seama faptului că unii dintre ei nu sunt pregătiți pentru acest concurs.

Vladimir Drăghia și Giani Kiriță au concurat în primul sezon Exatlon de partea Faimoșilor

Vladimir Drăghia a fost câștigătorul primului sezon, iar Giani Kiriță, concurent în primul sezon și antrenor în cel de al doilea. „Cu siguranţă, experienţa dobândită în cel de-al doilea sezon mă va ajuta acum. Am avut de lucru, am nimerit atunci într-o perioadă dificilă a echipei. Ce pot să spun este că sunt un profesionist şi mă voi dedica total, şi acum, echipei mele. Referitor la Vladimir, e interesant ce se întâmplă. Noi eram duşmani înainte de primul sezon «Exatlon», în timpul show-ului am devenit prieteni, iar  acum ne întoarcem în Republica Dominicană pe poziţii rivale. Iar eu nu am prieten în teren“, a declarat Giani Kiriţă înainte de a deveni antrenorul Războinicilor din cel de-al treilea sezon al Exatlon România. „Sunt măgulit de noua postură pe care o am în acest sezon. Voi încerca să ajut echipa să aibă o experienţă cât mai plăcută acolo. Îndrumările nu vor fi legate doar de trasee. Le voi împărtăşi din experienţa mea din primul sezon, voi face tot posibilul ca fiecare membru al echipei mele să se poată întoarce acasă câştigător“, a declarat Vladimir Drăghia, iar misiunea lui a fost, cel puțin în parte, îndeplinită, primul câștigător al Exatlon reușind să îi motiveze suficient pe Faimoși pentru ca aceștia să nu piardă niciodată, până acum, jocul pentru vilă.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Imagine superbă cu Giani Kiriță și fetița lui Vladimir Drăghia! Fotografia care i-a înduioșat pe toți de la Exatlon!

Exatlon 18 februarie. Giani Kiriță, enervat la culme! Nu s-a mai putut stăpâni și i-a făcut cu ou și cu oțet pe Războinici: „Cum să emit pretenții, când...?”

Exatlon 17 februarie. Faimoșii se întorc la vilă” Pe cine învinovățește Giani Kiriță pentru eșecul Războinicilor: „Am clacat”

Horoscop 26 Octombrie 2021: astăzi Berbecii investesc o sumă de bani, iar Peștii sunt nevoiți să ia o decizie

AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL?! Serviciile secrete americane aruncă toată lumea în aer: "Este posibil"

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Sute de mii de români vor fi în PERICOL în următoarele săptămâni. SCHIMĂRI MAJORE

Detalii din interior! Laurenţiu Reghecampf, apărat în divorţul de Anamaria Prodan: ,,Mi-e greu să cred că l-ar putea influenţa cineva”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies