După despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan nu mai rezistă singură: „Căutăm bărbat. Scrieți-mi!”

În contexul divorțului și a epidemiei de coronavirus, Andreea Bălan trebuie să aibă grijă singură de cele două fetițe pe care le are cu fostul soț, George Burcea.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

După despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan nu mai rezistă
După despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan nu mai rezistă


In articol:

Andreea Bălan se află în autoizolare împreună cu cele două fetițe ale ei: Ella Maya și Clara Maria, dar și mama cântăreței. Împreună au decis să respecte toate măsurile de protecție împotriva virusului. Vedeta a mărturisit că încearcă pe cât poate să facă diferite activități cu fetițele ei.

Andreea Bălan este, în acest moment, singurul părinte pentru Clara și Ella. Câtntăreața și tatăl fetițelor, George Burcea, urmează să divorțeze. Mai mult decât atât, din cauza epidemiei, George nu le poate vizita.

În vlog-ul recent postat pe pagina de Youtube a Andreei Bălan, ea a vorbit despre activitățile pe care le face cu fetițele acasă. Cântăreața are lângă ea un adevărat ajutor, pe mama ei, dar se pare că nu este de ajuns.

Citeste si: Klaus Iohannis, apel către antreprenorii români: „Fiți pro-activi! Vrem să promovăm produse românești”

Citeste si: Tragedie în muzica rock! Alan Merrill, autorul piesei „I love Rock 'N' Roll”, a decedat din cauza coronavirusului

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Ce a putut să scrie un craiovean în declarația pe propria răspundere: „Asta este realitatea...”

Andreea Bălan, despre viața din timpul epidemiei de coronavirus: „Căutam bărbat care să ne monteze lucruri prin casă”

În ultimul vlog, împreună cu mama ei, Andreea Bălan a încercat să monteze mai multe jucării pentru fetele ei. Absamblarea jucăriilor le-a dat multe bătăi de cap. „Asta e viața de familie monoparentală”, a zis Andreea Bălan în timp ce încerca să citească instrucțiunile jucăriilor.

La un moment dat, în timp ce încerca să monteze o bicicletă împreună cu mama ei, Andreea Bălan a spus că au nevoie de un bărbat care să le ajute.

După despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan nu mai rezistă
După despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan nu mai rezistă


”Căutam bărbat care să ne monteze lucruri prin casă. Scrieți-mi în comentarii cine este dispus, disponibil, căutăm barbat care să ne ajute în casă să monteze lucruri, biciclete”, a spus Andreea Bălan.

Citeste si: Andreea Bălan, declarație emoționantă după despărțirea de George Burcea. „Nu am mai avut ce să salvez...”

Ies la iveală noi amănunte despre divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea. Nu mai e cale de întors!

Se pare că Andreea și George sunt din ce în ce mai hotărâți de pasul pe care urmează să îl facă la doar câteva luni de la căsătoria care a emoționat o țară întreagă. Ba chiar au ajuns și la un numitor comun în cee ace privește pensia alimentară pe care George Burcea va trebui să i-o ofere artistei pentru creșterea copiilor. 

Andreea Bălan a declarat că urmează să depună actele, doar că divorțul dintre ea și tatăl copiilor ei nu va avea loc la notar, ci la tribunal, iar asta pentru că au doi copii împreună.

Dar, activitatea tribunalelor continua să fie îngreunată din cauza pandemiei de coronavirus care se accentuează și în România pe z ice trece. Astfel că, situația rămâne la fel între cei doi. Dar asta nu înseamnă că nu au stabilit termenii și condițiile divorțului, din contră.

Andreea Bălan și George Burcea au căzut de acord asupra sumei pe care actorul trebuie s-o scoată din buzunar. Vorbim despre 700 de lei pentru fiecare copil. Astfel, lunar, artista va primi 1400 de lei de la George Burcea, conform Antena Stars. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ce sunt măștile de protecție de tip fashion și cum ne pot ajuta

Curs BNR 30 martie 2020. A scazut euro, a crescut dolarul

Alertă maximă! Pensionarii care rămân fără banii promiși de către autorități

Doi bărbați din Timiș, infectați cu COVID-19, au murit. Bilanțul a urcat la 46 de morți

Drojdie facuta in casa. Cum se face drojdia acasa

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies