Echipa lui Cristian Popescu Piedone se mărește cu încă o vedetă. După Oana Zăvoranu, actrița Eugenia Șerban a fost angajată la Primăria Sectorului 5

Actrița nu a refuzat propunerea edilului de a face parte din echipa lui.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Primăria Sectorului 5 al Capitalei se mândrește de acum cu un nou consilier de renume. După ce primarul Cristian Popescu Piedone a anunțat o colaborare cu Oana Zăvoranu, a venit rândul Eugeniei Șerban să ocupe o poziție în cadrul instituției. 

Citeste si: Oana Zăvoranu, consilier de imagine pentru Cristian Popescu Piedone. Vedeta va lucra pentru primarul Sectorului 5 fără să fie, însă, remunerată

Actrița Eugenia Șerban, angajată de Piedone la Primăria Sectorului 5

Vestea că Eugenia Șerban  a acceptat propunerea lui Piedone de a face parte din echipa lui de consilieri a luat prin surprindere pe toată lumea. Anunțul a fost făcut chiar pe pagina de Facebook a Primăriei Sectorului 5, unde reprezentanții au explicat că actrița va oferi consultanță pe problemele din domeniul cultural: "Primarul Sectorului 5, Cristian Victor Popescu Piedone, își consolidează echipa personală.

Actrița Eugenia Șerban va fi consilier pe probleme culturale

Eugenia Șerban

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Începând de astăzi, din echipa sa de consilieri, face parte și cunoscuta actriță Eugenia Șerban, ea urmând să ofere edilului consultanță pe probleme

culturale, inclusiv în ceea ce privește activitatea Centrului Cultural și de Tineret, instituție aflată sub autoritatea administrativă a Consiliului Local a Sectorului 5.", se arată în mesajul transmis pe pagina instituției.

Cristian Popescu Piedone este încântat de colaborarea cu Eugenia Șerban

Cristian Popescu Piedone

[Sursa foto: Instagram]

Cristian Popescu Piedone, despre colaborarea cu actrița Eugenia Șerban

După ce locuitorii Sectorului 5 al Capitalei au aflat de proaspăta colaborare, Cristian Popescu Piedone s-a arătat încântat de decizia actriței de a se alătura echipei lui.

Citeste si: Cristian Popescu Piedone, a patra oară bunic! Mesajul postat de primarul Sectorului 5: „Mi-ați trimis vestea când eram la tribunal...”

Mai mult, edilul a subliniat că are de gând să pună în practică proiecte importante împreună cu Eugenia Șerban și se bazează pe talentul acesteia, pentru a avea un succes garantat: "Mă bucură faptul că locuitorii Sectorului 5 vor putea beneficia de talentul și expertiza unui actor de talia Eugeniei Șerban.

Așa cum știm cu toții, ea este o învingătoare! Iar proiectele pe care le vom pune în practică, împreună, nu vor putea fi decât de succes pentru membrii comunității Sectorului 5.", a mărturisit Piedone.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies