Elena Ceaușescu, porecla rușinoasă din tinerețe. Ce facea pe ascuns și cum s-a schimbat după ce a devenit soția dictatorului

Dacă până acum s-a tot vorbit despre Nicolae Ceaușescu și secretele lui rușinoase, acum a venit și rândul soției sale, Elena.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Elena Ceaușescu s-a prezentat în fașa românilor ca fiind o personalitate în lumea științei, cu studii înalte și principii de neclintit. Însă puțini știu care erau de fapt îndeletnicirile tovarășei din tinerețe.

Acum ceva timp, în cadrul unei emisiuni tv, s-au aflat câteva detalii rușinoase, spre exemplu, porecla pe care o avea Elena Ceaușescu. Mai exact, soției președintelui i se spunea "păsărică", motivul fiind unul la fel de rușinos.

Porecla Elenei Ceaușescu, motiv incredibil

Soția fostului dictator comunist nu purta niciodată lenjerie intimă, lucru ce i-a adus, de-a lungul timpului, această poreclă. De parcă nu ar fi fost suficient, despre Elena Ceaușescu s-a spus și că s-ar fi iubit cu fratele lui Nicolae Ceaușescu și atunci când se afla la vârsta adolescenței, se iubea pe unde apuca cu tot felul de tineri.

Chiar și la maturitate, Elena Ceaușescu avea niște obiceiuri nu chiar atât de sănătoase pe cât lăsa să se creadă. Soția lui Nicolae Ceaușescu cere să fie puse microfoane în camerele demnitarilor și personalităților din acea vreme, pentru a ști mereu cum fac dragoste soțiile persoanelor importante. 

Citeste si: Scandal-monstru între două cântărețe îndrăgite! Elena Merișoreanu și Cornelia Catanga la cuțite: "M-a jignit foarte rău"

Citeste si: Care este diferența dintre Samsung Galaxy S10 și Samsung Galaxy S10 Plus?

Citeste si: Andra și Eva, prima lor piesă înregistrată pe Youtube. Colindul „Deschide ușa, creștine!” îți va face pielea de găină

Ce s-a schimbat cand tovarășa a ajuns soție de președinte

fara descriere

Lucrurile s-au schimbat după ce Nicolae Ceaușescu a decis să se căsătorească cu Elena. Nu foarte mult, ce-i drept, căci soția dictatorului și-a păstrat din obiceiurile „perverse”.

Tot în cadrul emisiunii respective, s-a vorbit despre ce făcea Elena Ceaușescu, pentru a se relaxa: se uita la filme porno! Mai mult decât atât, au existat și zvonuri potrivit cărora Elena Ceausesxcu ar fi mers, în tinerețe, alături de un soldat, în toaleta unei gări.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate