Elena Ionescu a primit oferte să pozeze nud, le-a refuzat, după care s-a cam răzgândit! Singurele imagini în care Faimoasa de la Survivor apare fără haine!

Elena Ionescu, frumoasa concurentă de la Survivor România 2020, a primit, de-a lungul timpului, mai multe oferte de a poza nud.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Elena Ionescu este una dintre cele mai sexy prezențe de la prima ediție a showului Survivor România 2020 de la Kanal D, o emisiune în care publicul a redescoperit-o pe fosta solistă a trupei Mandinga și s-a îndrăgostit iremediabil de ea.

 

Elena are 31 de ani și s-a lansat cu trupa Mandinga la 18. Încă de la debut, Elena a făcut senzație nu doar prin talentul ei, ci și prin felul în care arată. Au fost destui bărbați frumoși și chiar celebri care i-au făcut curte brunetei, însă aceasta s-a ținut tare. Atât de tare încât, pe vremea când avea 24 de ani, mama ei încă era convinsă că este virgină.

 

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Chiar și așa, Elena Ionescu a primit multe solicitări de a poza nud pentru diverse publicații. ”Da, am primit multe. Le-am luat ca pe un compliment, dar am decis să le refuz”, spunea Elena Ionescu în 2012, cu ocazia unui interviu dat înainte de urcarea pe scena Eurovision.

Citeste si: Emanuela, razbonica recent eliminata de la Survivor Romania: "Sunt mult mai puternica decat as fi crezut"

Citeste si: Emy Alupei suferă din cauza indiferenței lui Iancu. Concurenta s-a destăinuit la Survivor România: „E nasol când sentimentul nu e reciproc”

Citeste si: Elena Ionescu, victimă de serviciu sau actriță perfectă? Foștii colegi de la Mandinga i-au făcut exact același lucru precum Faimoșii de la Survivor!

fara descriere

Goală nu, dezbrăcată da!

Afirmația s-a dovedit a fi doar parțial valabilă în anii care au urmat. Insistențele au fost atât de mari, încât Elena s-a lăsat fotografiată fără sutien. Inițial a fost vorba de un pictorial sexy, după care a făcut-o singură, pentru conturile ei de socializare. Chiar și anul trecut, Elena și-a înfierbântat bine de tot fanii cu câteva fotografii senzuale.

 

Una peste alta, Elena a insistat toată cariera să nu facă abuz de sex-apple-ul ei și să încerce să-și impresioneze fanii prin muzică sau, în cazul showului Survivor, prin sport.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate