Elena Merișoreanu, detalii neștiute despre Cătălin Măruță: “Am întrebat-o pe Andra…”

Invitată în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, Elena Merișoreanu a făcut câteva dezvăluiri despre prezentatorul tv.

Elena Merișoreanu a făcut dezvăluiri despre Cătălin Măruță
Elena Merișoreanu a făcut dezvăluiri despre Cătălin Măruță[Sursa foto: Facebook]
Autor: Alexandra Gabriela

In articol:

Elena Merișoreanu a fost astăzi prezentă în emisiunea moderată de Cătălin Măruță. Invitată pentru a mai povesti despre întămplările din viața ei, Elena Merișoreanu a preluat frâiele și a scos la iveală câteva dintre secretele bine cunoscutului prezentator tv.

Îndrăgita interpretă de muzică populară, Elena Merișoreanu a relatat întămplări din viața ei, despre ultimul an care a fost extrem de dificil pentru artistă și despre perioada de început a carierei sale.

Totuși, Elena Merișoreanu nu s-a sfiit să dea și din casă, în ceea ce îl privește pe Cătălin Măruță.

Elena Merișoreanu, dezvăluiri despre Cătălin Măruță

Artista a făcut câteva glume pe seama prezentatorului tv. Elena Merișoreanu le-a spus telespectatorilor emisiunii că, deși Cătălin Măruță primește numeroase cadouri din partea invitaților, acestea nu ajung niciodată la el acasă. Interpreta de muzică populară a susținut că a întrebat-o chiar pe Andra acest lucru.

Cătălin Măruță, un om care are grijă de echipa lui, după cum spune Elena Merișoreanu
Cătălin Măruță, un om care are grijă de echipa lui, după cum spune Elena Merișoreanu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

 

Citeste si: Elena Merișoreanu, probleme grave de sănătate! A fost operată de urgență și a evitat o tragedie: „O mierleam repede”

Măruță nu duce niciodată nimic acasă.

M-am întâlnit cu Andra și am întrebat-o dacă i-a dat ceva din emisiune. Mi-a zis: Ce? Păi el nu aduce nimic, niciodată .” a declarat Elena Merișoreanu în timpul emisiunii.

Mai mult, artista nu s-a oprit aici cu dezvăluirile despre Cătălin Măruță. Elena Merișoreanu a mai povestit o întâmplare din cadrul unui eveniment privat, la care ambii au fost invitați. Cântăreața i-a scos în evidență calitățile prezentatorului tv, aratând că este un bun coleg, care se gândește întotdeauna la echipa sa.

Citeste si: Elena Merișoreanu a făcut-o praf pe Saveta Bogdan, după ce și-a dat cu părerea despre ea: „Eu nu am dansat la bară”

Eram la bulibașa în Sibiu, Dumnezeu să îl ierte. L-am chemat pe Măruță la masă și mi-a zis: ‘Nu, mai întâi fac de mâncare pentru echipă’. Deci, Măruță niciodată nu duce nimic acasă .” a mai spus Elena Merișoreanu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies