Descoperire teribilă în curtea lui Gheorghe Dincă: Saci de oase, haine și hălci de carne

Ce au ridicat anchetatorii din curtea lui Gheorghe Dincă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

La o săptămână după ce anchetatorii au intrat pentru prima dată în curtea și în casa lui Gheorghe Dincă, oamenii legii au descins din nou pe proprietatea celui care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu.

Până la această oră, au fost ridicate mai multe oase și bucăți mari de carne. Nu se știe dacă acestea sunt de origine animală sau de origine umană. se pare că au fost ridicate zeci de probe, care au umplut mai mulți saci, potrivit Romania TV.

De asemenea, s-a descoperit și sânge, potrivit unor surse.

Citeste si: Cartela și telefonul Alexandrei Măceșanu au fost găsite! Unde se aflau

Citeste si: Mama Luizei Melencu, cerere șoc! Ce le-a cerut femeia anchetatorilor

Citeste si: Mamă și fiică din Valea Oltului, atacate în plină stradă de un bărbat cu o bâtă

INML a efectuat expertiza antropologică a oaselor pe care criminaliștii le-au ridicat vinerea trecută, dintr-un butoi. rezultatele expertizei antropologice finalizate vineri arată că oasele ridicate de la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal aparțin unei fete cu vârsta între 15 și 17 ani.

Ultimă oră! Cui aparțin oasele din curtea criminalului din Caracal! E oficial

S-a aflat cu certitudine ale cui sunt oasele găsite în curtea criminalului din Caracal.

Au apărut primele concluzii oficiale în privința oaselor găsite în curtea criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă. Astfel, conform rezultatelor preliminare antropologice, oasele găsite în curtea bărbatului aparțin unei fete cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani.

Gheorghe Dincă a fost audiat noaptea trecută pentru mai multe ore de către procurorii DIICOT București. Avocatul lui a mărturisit că bărbatul și-a menținut declarațiile date de la început. El va face testul poligraf la IGPR.

„Şi-a menţinut declaraţia. Locurile nu le-a menţinut. Nu pot să vă spun. M-a rugat domnul procuror să nu vă dau detalii”, a declarat Claudiu Lasoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, citat de Antena 3.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate