Mama Luizei Melencu, cerere șoc! Ce le-a cerut femeia anchetatorilor

Mama Luizei Melencu a avut o cerere neobișnuită astăzi.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Mama şi bunicul Luizei Melencu, una dintre fetele dispărute în Caracal şi despre care se prespune că ar fi victima lui Gheorghe Dincă, au transmis anchetatorilor un mesaj șocant, prin care cer extinderea cercetărilor sub două aspecte.

Cei doi le cer anchetatorilor ca să ridice și să analizeze toate imaginile înregistrate de sistemele video publice sau private din oraş. Aceștia cer această măsură pentru ca anchetatorii să analizeze cum trebuie traseul urmat de Gheorghe Dincă şi de eventualii complici ai săi.

În acelaşi timp, cei doi mai solicită şi analizarea excrementelor animalelor din curtea lui Dincă, deoarece există riscul ca cele două fete să fi fost mâncate de câini, potrivit adevarul.ro.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a adus noi informații în cazul dispariției celor două adolescente din Caracal. Acesta a subliniat faptul că există posibilitatea ca cele două fete să fie deja ucise, iar rămășițele lor arse.

Sperăm să fie în viață, dar din solicitatea noastră și din ceea ce cred eu este posibil să fie omorâte și tranșate, iar o parte dintre rămășite să fie arse. Vor fi lucruri care vor întoarce pe dos România dacă nu și mai mult, când va ieși la suprafață ce s-a găsit astăzi și se va găsi. Vom vedea de ce s-au întrerupt cercetările șase zile. Îi mulțumesc domnului procurorului general deoarece s-a implicat personal. Sunt atât de multe lucruri de descoperit încât veți fi șocați”, a precizat avocatul pentru u post TV.

Citeste si: Cutremur de 6.6 grade pe scara Richter, în timpul discursului președintelui țării: „Acest cutremur este un tribut...”

Citeste si: Mamă și fiică din Valea Oltului, atacate în plină stradă de un bărbat cu o bâtă

Citeste si: Răzbunarea fatală care i-a pus capac unui șofer de BMW. Ce i-a scris pe mașină iubita înșelată

Câinii au fost preluați de o asociație

Joi, în jurul orei 14.00, două mașini aparținând unei asociații de protecție a animalelor din Craiova au ajuns în curtea lui Gheoghe Dincă, loc bănuit a fi unul al ororilor.

După mai multe insistențe, Asociația Măriuța din Craiova a primit acordul procurorilor care instrumentează cazul să preia în custodie toate animalele pe care le găsește în curtea bărbatului suspectat că le-a ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu.

Cei doi câini din rasa ciobănesc german au fost băgați în cuști și încărcați în mașini. Potrivit martorilor, animalele nu au fost agresive și au fost cu ușurință pregătite pentru transport.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate