Cartela și telefonul Alexandrei Măceșanu au fost găsite! Unde se aflau

Anchetatorii au făcut o descoperire importantă astăzi.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Telefonul mobil al Alexandrei Măceşanu a fost găsit de anchetatori în Caracal,, potrivit unor surse judiciare. De asemenea, ar fi fost găsită şi cartela telefonică folosită de fata de 15 ani înainte de dispariţie. Telefonul si cartela au fost găsite în locuri diferite.

Pe de altă parte, singurele probe care arată că Alexandra Măceșanu a fost în casa groazei sunt telefonul de pe care a sunat la 112 şi care a fost găsit în una dintre încăperi şi un cercel al acesteia care a fost descoperit de anchetatori în maşina lui Gheorghe Dincă. Părinții Alexandrei au fost cei care au recunoscu bijuteria fiicei lor.

Rezultatele testelor ADN ar putea aduce un element foarte puternic în cazul împotriva suspectului de crimă.

Citeste si: Mama Luizei Melencu, cerere șoc! Ce le-a cerut femeia anchetatorilor

Citeste si: Mamă și fiică din Valea Oltului, atacate în plină stradă de un bărbat cu o bâtă

Citeste si: Cutremur de 6.6 grade pe scara Richter, în timpul discursului președintelui țării: „Acest cutremur este un tribut...”

Mama Luizei Melencu, cerere șoc! Ce le-a cerut femeia anchetatorilor

Mama Luizei Melencu a avut o cerere neobișnuită astăzi.

Mama şi bunicul Luizei Melencu, una dintre fetele dispărute în Caracal şi despre care se prespune că ar fi victima lui Gheorghe Dincă, au transmis anchetatorilor un mesaj șocant, prin care cer extinderea cercetărilor sub două aspecte.

Cei doi le cer anchetatorilor ca să ridice și să analizeze toate imaginile înregistrate de sistemele video publice sau private din oraş. Aceștia cer această măsură pentru ca anchetatorii să analizeze cum trebuie traseul urmat de Gheorghe Dincă şi de eventualii complici ai săi.

În acelaşi timp, cei doi mai solicită şi analizarea excrementelor animalelor din curtea lui Dincă, deoarece există riscul ca cele două fete să fi fost mâncate de câini, potrivit adevarul.ro.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a adus noi informații în cazul dispariției celor două adolescente din Caracal. Acesta a subliniat faptul că există posibilitatea ca cele două fete să fie deja ucise, iar rămășițele lor arse.

Sperăm să fie în viață, dar din solicitatea noastră și din ceea ce cred eu este posibil să fie omorâte și tranșate, iar o parte dintre rămășite să fie arse. Vor fi lucruri care vor întoarce pe dos România dacă nu și mai mult, când va ieși la suprafață ce s-a găsit astăzi și se va găsi. Vom vedea de ce s-au întrerupt cercetările șase zile. Îi mulțumesc domnului procurorului general deoarece s-a implicat personal. Sunt atât de multe lucruri de descoperit încât veți fi șocați”, a precizat avocatul pentru un post TV.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate