Eliminare Burlacul, 17 iunie 2021. Andi Constantin: "Îţi mulţumesc pentru tot ce am trăit împreună"

Eliminare Burlacul, 17 iunie 2021. Andi Constantin a decis să o elimine pe Malinka Antocel.

Eliminare Burlacul, 17 iunie 2021
Eliminare Burlacul, 17 iunie 2021[Sursa foto: Instagram]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Eliminare Burlacul, 17 iunie 2021.

Andi Constantin a eliminat-o pe concurenta care a venit în emisiune alături de sora ei.

Atunci când Burlacul a avut  ultimele trei date-uri în Turcia, Malinka şi Simona au rămas în casa fetelor. Andi Constantin a ales să le scoată la date pe Melissa, Alexandra şi Ana Bene.

Eliminare Burlacul, 17 iunie 2021

În episodul 15 al emisiunii Burlacul, difuzat pe 17 iunie 2021, Andi Constantin a decis să o elimine pe Malinka Antocel, una din concurentele care a venit în emisiune alături de sora ei pentru a lupta pentru inima aceluiaşi bărbat.

Citeste si: Modificări în Finala Burlacul 2021. Când va fi difuzată ultima emisiune și cine va fi câștigătoarea Burlacul Sezonul 6

Malinka si sora ei
Malinka si sora ei[Sursa foto: Instagram]

"Malinka, îţi mulţumesc pentru tot ce am trăit împreună. Cred că tu eşti genul de persoană cu care aş putea avea o relaţie intensă în câteva luni, însă nu cred că mă văd pe viaţă şi sincer, mi-aş fi dorit să cunosc mai mult din tine", i-a spus Burlacul Malinkăi, după ce a eliminat-o.

Andi Constantin a mărturisit de ce a ales să o elimine pe Malinka

Andi Constantin a mărturisit în faţa reporterului din ce motive a decis să o elimine pe blondină din competiţie.

"Indiferent de ce emoţii te încearcă faţă de un om, trebuie să te gândeşti la cum te înţelegi tu cu acel om, cât de compatibil eşti cu acel om.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Citeste si: Cine este Simona Bălăceanu de la Burlacul 2021. Andi Constantin a pozat sexy alături de frumoasa brunetă

Malinka
Malinka[Sursa foto: Instagram]

Cred că am ales să elimin persoana care în ecuaţia din capul meu ieşea că noi nu am fi avut un viitor stabil.

Nu ne legau atât de multe lucruri încât acele incompatibilităţi să fie depăşite.

Este o fată foarte carismatică, este deşteaptă, e frumoasă, are foarte multe calităţi, ştie să se facă plăcută, este un om cu care ai ce vorbi şi prezenţa ei te binedispune când vrea. Mai este şi Malinka care este puţin încăpăţânată, puţin mai rece, Malinka cea care poate nu acceptă o părere diferită faţă de a ei, Malinka care se supără repede...

Este un om frumos Malinka, însă trebuie să realizăm că aici nu este vorba de a fi frumos ci despre a te potrivi cu o persoană. Că poate ce văd eu frumos, este urât pentru altul. Tot ce las în urmă, las fără regrete", a spus Andi Constantin motivându-şi alegerea.

Cine este Malinka Antocel de la Burlacul 2021

Malinka Zina are 26 de ani și este din Republica Moldova. Lucrează ca agent imobiliar, model, dar predă și lecții de limba rusă. În timpul liber, concurentei îi place să se plimbe cu motocicleta și să piloteze avioane ușoare.

"Sunt la două extreme diferite! Pot să fiu si o lady foarte elegantă, foarte liniștită, dar în același timp fac și foarte multe chestii de băieți. Am o pasiune pentru motoare mașini, avioane. Eu cred că sunt o femeie curcubeu!", a spus Malinka la începutul competiţiei

Concurenta din Republica Moldova a participat la Burlacul 2021 alături se sora ei, Angela Antocel.

Oana Barbu, eliminată de la Burlacul 2021 în ediţia anterioară

În episodul 14 al emisiunii Burlacul, difuzat pe 10 iunie 2021, Andi Constantin a decis să o elimine pe Oana Barbu, una din concurentele cu care a încercat să creeze o conexiune de-a-lungul timpului.

Oana Barbu
Oana Barbu[Sursa foto: Instagram]

Deşi Burlacul a spus în nenumărate rânduri că Oana Barbu  este una dintre concurentele lui preferate, Andi Constantin a decis ca parcursul concurentei în emisiune să se oprească aici.

Andi Constantin a mărturisit că îşi doreşte ca relaţia de prietenie pe care a legat-o cu Oana să nu se termine o dată cu plecarea ei din emisiune. Burlacul îşi doreşte să păstreze legătura cu frumoasa olteancă.

"Încă din prima clipă am constatat că eşti "wife material", adică femeia potrivită pentru a deveni soţie. Consider că eşti în momentul perfect al vieţii tale să faci lucrul ăsta, dar eu nu sunt cel care merită să se bucure de toate calităţile pe care tu le ai.

Mă uit la tine şi văd o femeie fără cusur, o femeie cu care am încercat, mi-am dorit, am sperat, îmi doresc să fim prieteni. În mine vei găsi oricând un prieten, dacă vei avea nevoie de un sfat, oricând, iar asta e o promisiune", i-a spus Andi Constantin, Oanei Barbu, după ce a eliminat-o.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Ana Bene, câștigătoarea de la Burlacul 2021. Andi Constantin nu i-a oferit inelul iubitei sale

Cine este Malinka Antocel de la Burlacul 2021. Basarabeanca este hotărâtă să-l cucerească pe Andi Constantin

Program TV Burlacul 2021! Zilele de difuzare a show-ului matrimonial

Horoscop Zilnic Duminică 25 Iulie 2021: Vărsătorii se află în toiul unei perioade aglomerate a vieții lor însă este și una în care au parte de rezultate foarte bune

Cătălin Măruţă a rămas mască! Imagini incredibile făcute publice de Andra. Sărbătoare mare în familie

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Afacerile necurate ale primarului Clotilde Armand. Noua firmă de salubrizare - legături cu mafia italiană și patroni controversați

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies