Ella şi Bianca, din nou la cuţite! De la ce a pornit scandalul dintre ele

Ella şi Bianca nu au îngropat securea războiului nici după finala Puterea Dragostei. Deși vor să arate că totul este bine între ele, adevărul este cu totul altul!

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

 


In articol:

Ella și Bianca s-au înțepat pe veșnica temă: Livian, arătând astfel că deși spun că relația dintre ele este una ok, nu e chiar așa.

Invitate într-un live pe pagina de Facebook WOWbiz.ro, cele două au avut un schimb de replici în care și-au arătat adevărata relație.

Ella a fost întrebată ce părere are despre Bianca. ”Nu vreau să dau cu înțepături cum a dat ea (n.red Bianca) la Teo show. Dar să știi că mi-a plăcut de Livian foarte mult”, a spus Ella uitându-se la Bianca.

”Dar nu ai avut șanse la el”, i-a replicat imediat Bianca.

”Lasă că a avut șanse la tine! Nu mai zic mai multe…”, a fost schimbul de replici scurt dintre Ella și Bianca pe tema Livian.

Citeste si: Pepe, mesaj codat pentru Raluca Pastramă? Ce i-a transmis fostei soții - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, atac dur la adresa Biancăi Comănici, la trei luni de la încheierea emisiunii: „Unii oameni n-au alte cuvinte în vocabular...”

Ella si Bianca scandal din cauza lui Livian
Ella si Bianca s-au certat. Motivul a fost tot Livian[Sursa foto: captura Kanal D]

Totul a plecat de la Teo show, emisiune la care participaseră cu doar câteva minute înainte și unde cele două tinere au avut o discuție, după ce Bursucu a întrebat: ”V-ați simțit vreodată atrase de un iubit al unei prietene?”

Ei bine, a fost întrebarea care a declanșat totul. Cum Ella a răspuns cu un nu ezitant, Bianca i-a spus că ar trebui sa arate semnul ”da”, pentru că știe ea bine că l-a plăcut pe Livian.

”Adu-ne și detector de minciuni dacă tot suntem aici. Ea l-a plăcut pe Livian și o spune toată lumea, nu doar eu”, a fost replica Biancăi la Teo Show în timp ce Ella a negat zâmbind.

Citeste si: Ella are o nouă relaţie? Cine este bărbatul din viața fostei concurente Puterea Dragostei! Avem primele declaraţii EXCLUSIV

Ella si livian
Ella si Livian țin și acum legătura[Sursa foto: captura Youtube]

Ella și Livian țin legătura și acum

Deși s-a certat cu mai toți concurenții de la Puterea Dragostei, după despărțirea de Bianca și mai ales după ce a spus adevărul lui privind relația lor, Livian a mărturisit că ține legătura cu Ella. Recent, într-un live, Livian a spus că vorbește săptămânal cu Ella.

”Vorbesc cu Ella. Vorbesc cu Ella, vorbesc cu Ligi. Fiți atenți, să vă zic altceva. S-a zis că eu am fost prefăcut, că eu am fost pe prietenii false. Acum să vă întreb eu altceva. Câți din casa Puterea dragostei și-au menținut prieteniile.

Eu cu Ella și cu Ligi vorbesc o dată pe săptămână. Am fost votat de 4 persoane. Ella , Ligi, Bianca și Ramona. Ramona a făcut ce a făcut în vlogul ăla, n-am mai vorbit cu ea. Am întrebat-o de ce a vorbit aiurea, i-am dat blocaj. Cu Bianca s-a întâmplat ce s-a întâmplat, nu mai vorbim. Au rămas Ella și Ligi, cu care încă păstrez legătura”, a declarat Livian, fostul concurent de la Puterea Dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată ce i-a propus Pepe Ralucăi, pentru a îngropa securea războiului!

MEDICAMENTUL celebru pe care îl vor extrem de mulți români! Abia s-a lansat, iar cozile sunt uriașe

Boala nemiloasă de care suferă Simona Halep. Totul a început din adolescență

Jador i-a stricat planurile fostei concurente Ella de la Puterea Dragostei. Care este relația dintre cei doi

Ella, colaborare muzicală cu Jador?! Aș scoate o piesă cu cel mai bun din trending: "Jador are o voce foarte frumoasă"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies