EXCLUSIV Zanni dă de pământ cu foștii concurenți din Echipa Faimoșilor: "Au câștigat bănuții ăia datorită nouă"

Zanni, câștigătorul Survivor România, a vorbit despre foștii colegi din echipa Faimoșilor.

Zanni Survivor România
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Zanni și Sebastian Chitoșcă au fost extrem de dezamăgiți de anumite persoane din echipa Faimoșilor, după ce s-a terminat competiția Survivor România. Cei doi au fost invitați în platoul WOWbiz, unde au vorbit despre situația dintre ei și ceilalți Faimoși.

Zanni vorbește despre foștii colegi de echipă

Zanni și Sebastian Chitoșcă au fost, astăzi, invitați în platoul WOWbiz. Cei doi Faimoși au decis să vorbească despre anumite persoane din competiție. 

Citeste si: În ce relații a rămas Zanni cu foștii lui colegi de competiție? "Unii joacă atât de bine, încât..."

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Se pare că au fost deranjați de câțiva concurenți din echipa Faimoșilor, care nu au știut să aprecieze ceea ce au făcut pentru ei. Au decis să nu dea nume, însă erau destul de supărați pe faptul că ei s-au chinuit și aduceau puncte echipei și alte persoane nu au apreciat aceste sacrificii.

Sebi- Niciodată nu m-am dat foarte bun sportiv și nu am avut niciodată d-astea în competiție.

Cred că dacă nu eram cu Zanidache, Cosmin, Jador, Culiță, dar mai mult mă refer la mine și la el, fiindcă noi am rămas până la final. Eu nu am auzit aprecierea asta de la niciun alt coleg, să spună că buni,răi, cum vă considerăm, dar cu ajutorul vostru, unii dintre noi au ajuns până aici și încâ suntem aici. Asta nu am auzit-o niciodată.

Totodată, câștigătorul Survivor România recunoaște faptul că anumiți Faimoși au câștigat banii respectivi datorită lui și lui Sebi.

Ba chiar mai mult, acesta susține că și-a sacrificat sănătatea pentru nimic, întrucât nu a primit nici măcar un simplu mulțumesc.

Citeste si: EXCLUSIV Adevărul despre prietenia dintre Zanni și Sebi! În ce relații au rămas după terminarea competiției Survivor România: "Se așteptau ca eu să stau în spatele lui Zanni"

Zanni Survivor România
Zanni și Sebi de la Survivor România

Zanni- Ei au câștigat bănuții ăia datorită nouă.

Să mor eu dacă a zis vreunul mulțumesc că v-ați rupt picioarele. Eu încă fac fizioterapie în fiecare zi și nu-mi trece piciorul. Am luat la antibiotice de la infecțiile de pe acolo.. Pentru cine? Pentru lătrăii aștia, care nu au fost în stare să zică un mulțumesc. Oameni care fac 40 de ani, oameni care puteau să îmi fie bunici. Mi-am rupt picioarele și sănătatea acolo pentru ei. Toți spuneau că ajungem acasă și suntem prieteni acasă. Nici ei nu au uitat, nici eu nu am uitat. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Simona Hapciuc a luat o decizie șocantă. Fosta concurentă de la Survivor și-a făcut testamentul: "Mi-am luat măsuri de siguranță"

Soția lui Sebastian Chitoșcă, concurentă în sezonul 3 Survivor România?! Ce spune despre o posibilă participare

Ce făcea Zanni înainte ca Alex Velea să-l lanseze în industria muzicală: „Aveam clienții mei, eram cunoscut ca...”

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Doliu uriaș în lumea sportului! A murit un mare campion la fotbal! A fost un adevărat erou

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Vedeta noastră, șocată în proria casă, în miez de noapte. Surpriza neplăcută care o aștepta în living

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies