Familia i-a pus lui Florin Condurățeanu o scrisoare în sicriu. Ce alte lucruri au mai fost așezate la căpătâiul lui Țuțu?

Apropiații au decis să pună în sicriul regretatului jurnalist lucruri de suflet, care ar fi avut o mare însemnătate pentru acesta.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Florin Condurățeanu a fost condus astăzi pe ultimul drum, iar în urma lui rămâne o familie îndurerată, oameni care și-au pierdut cel mai bun prieten, jurnaliști care rămân fară un coleg excepțional și o țară care pierde un condei de aur.

Jurnalistul a îndrăgit multe lucruri în această viață, așa că familia a decis să îi pună câteva dintre cele mai de preț în sicriu, pentru a le avea alături și în viața de veci.

Citeste si: Florin Condurățeanu este condus pe ultimul drum. Primele imagini de la înmormântarea jurnalistului

O scrisoare emoționantă a fost pusă la căpătâiul ziaristului

Mulți dintre colegii de breaslă ai regretatului Țuțu  au venit personal să îi aducă un ultim omagiu celui pe care l-au apreciat atât de mult. O avocată însă, care l-a urmărit ani întregi pe jurnalist și a fost impresionată de munca lui, a decis să trimită familiei îndoliate o scrisoare, în care să-și exprime toată stima pe care i-a purtat-o lui Florin Condurățeanu.

Citeste si: Cresc salariile în România! Ce categorie de angajați va primi bani în plus- kanald.ro

Citeste si: Imagini impresionante cu Bruce Willis, bolnav de demență. Amănuntul care a îngrijorat pe toată lumea| VIDEO- stirileprotv.ro

Citeste si: Ultima zi în care îi putem aduce un ultim omagiu lui Florin Condurățeanu. Unde este depus trupul regretatului jurnalist?

Scrisoarea i-a făcut să izbucnească în lacrimi pe membrii familiei, care au decis chiar să mulțumească public pentru rândurile trimise: "El era un om bun și extrem de generos, lucru care s-a văzut acum, un exod de iubire. Au venit aici oameni pe care el i-a cunoscut și i-a iubit.

O doamnă avocat pensionară mi-a lăsat o scrisoare pentru el. I-am pus-o în coșciug. M-a impresionat. Mulțumesc acestei doamne și tuturor celor care au venit să-și ia rămas bun de la el. Durerea e foarte mare. Nu mă pot obișnui nici măcar cu ideea că deschid ușa și nu îi mai aud vocea.", a declarat soția lui Florin Condurățeanu pentru România TV.

O scrisoare emoționantă a fost pusă la căpătâiul ziaristului
Alături de scrisoarea emoționantă, familia a mai dorit să așeze lângă trupul neînsuflețit al jurnalistului și o eșarfă cu echipa lui de suflet, Rapid. De asemenea, nu a putut lipsi nici tricolorul, căci Țuțu a fost unul dintre patrioții de seamă pe care i[Sursa foto: Captură tv]

Pe lângă scrisoare, membrii familiei au mai pus și alte lucruri

Alături de scrisoarea emoționantă, familia a mai dorit să așeze lângă trupul neînsuflețit al jurnalistului și o eșarfă cu echipa lui de suflet, Rapid. De asemenea, nu a putut lipsi nici tricolorul, căci Țuțu a fost unul dintre patrioții de seamă pe care i-a avut România, și nici cartea lui Adrian Păunescu, "Rugă pentru părinți".

Ultimul obiect așezat în sicriu, un ziar, este cel în care Florin Condurățeanu a scris ultimul său articol, chiar în ziua în care a decedat.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Carmen Tănase, sfâșiată de durere lângă sicriul lui Florin Condurățeanu: „Eu îi datorez viața mamei mele”

Simona Gherghe, devastată după moartea jurnalistului Florin Condurățeanu: "A fost tot numai un suflet..."

Ultimele cuvinte ale lui Florin Condurățeanu înainte de a muri. Ce i-a spus fiului său chiar înainte de a se stinge: "Mi-a spus ultima dorință"

Cine este și câți ani are rebela Yasmin din serialul Totul pentru familia mea! Cum a arată talentata actriță fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă Eylül Lize Kandemir, dincolo...

Edu.ro Barem Română simulare Evaluare Națională 2023. Iată cum se rezolvă corect subiectele!

„Eram la filmări”. Cutremurător! De ce nu a mers Alina Pușcaș la înmormântarea tatălui său. Vedeta a ținut totul bine ascuns, mai bine de patru ani

”Rușine pentru limbajul violent. Ajunge!”. Demet Özdemir a luat atitudine și a reacționat dur după zvonurile că ar fi părăsit domiciliul conjugal. Faimoasa actriță îi va acționa...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies