Fermierul amendat de poliție pentru că nu a trecut ora pe declarație este plin de bani! Profit uriaș al firmei lui Gelu Barna, la doar un an de la înființare

Fermierul amendat de poliție pentru că nu avea ora trecută pe declarație este un tip bogat.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Gelu Barna, fermierul din Săcălaz, jud Timiș, amendat cu 5.000 lei de un polițist care i-a reproșat că nu are pe declarație ora la care se întoarce de la muncile câmpului, deține o afacere care merge excelent.

Citeste si: Informații noi în cazul fermierului amendat pentrucă nu a trecut ora pe declarație! Bărbatul a sunat la 112 și a reclamat un abuz! Cum i-au răspuns polițiștii?

Citeste si: Gelu Barna, fermierul amendat, mesaj din mijlocul câmpului. FOTO

Citeste si: Criza COVID-19 în România, mai gravă decât se crede: „Ne mințim că avem 6.000 de cazuri...”

Complet Land SRL, societatea la care Barna este administrator, a fost înființată în 2018 și a devenit profitabilă după doar un an. Astfel, în 2019, afacerea fermierului a sărit de la cifra de afaceri zero la 763.131 lei și de la o pierdere de 250 lei la un profit de 388.716 lei. Asta în condițiile în care numărul mediu de angajați ai societății a fost de doar 2.

Gelu Barna are 750 hectare de teren arabil

fara descriere

Firma lui Barna deține 750 de hectare de teren arabil în localitatea Drăgoiești și birouri în Timișoara. Săptămâna trecută, el a fost oprit de un agent de poliție în Timișoara, în zona Iulius Mall și întrebat unde merge. 

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate