Fetiță de patru ani din Craiova dată afară de la grădiniţă chiar de ziua ei pe motiv că era prea agitată. Ce a avut de spus educatoarea

O fetiță de patru ani din Craiova a fost dată afară de la grădiniță, fiind considerată "copil problemă" pentru că este mai activă decât colegii ei.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Părinții au semnalat încă din prima zi de grădiniță că educatoarele sunt deranjate de comportamentul puțin mai agitat al fetiței de patru ani.

Citeste si: Silvia Ioniță, premiată pentru Excelență în Jurnalism, la Gala "Celebrity Awards Successful Women"

Citeste si: Ipoteză halucinantă în cazul asistentei din Vaslui, în comă din cauza bătăilor soțului. Doctorii suspectează ca a fost otrăvită

Citeste si: Cât de mult a luptat Petruța, fosta soție a lui Andrei Gheorghe, cu boala: ”M-am trezit în întuneric, frig și spaimă. Încet, încet, îngerii mei m-au făcut să cânt!”

Fetiță de patru ani din Craiova dată afară de la grădiniţă chiar de ziua ei pe motiv că era prea agitată. Ce a avut de spus educatoarea

Familia copilei a observat că fetița este tristă mai tot timpul după ce se întoarce de la grădiniță. Bunicul s-a scandalizat și a aflat care este motivul supărării nepoatei sale.

„De aici, până la a o pune la colţ de fiecare dată, la a o critica, la a-i găsi tot felul de motive ca să o marginalizezi, fără să o apreciezi niciodată, fără să ai un cuvânt frumos, un cuvânt bun, fără să ţi-o apropii, este cale lungă (...) Am sesizat că nepoţica este tristă, că plânge, că nu mai vrea să meargă la această clasă.”, a declarat Ion Gavrilescu, bunicul fetiţei, conform Digi 24.

Întâmplarea care i-a făcut pe părinți să reacționeze s-a petrecut în ziua de 6 decembrie când fetița ar fi vrut să își serbeze ziua onomastică alături de colegi.

„Sucuri, prăjituri, bomboane, să-şi servească colegii. Pur şi simplu le-a luat de mânuţă şi le-a scos din clasă şi le-a trimis acasă, spunând că nu mai au ce căuta la această grădiniţă.”, a mai adăugat bunicul fetiței de patru ani.

Familia revoltată a făcut plângere la inspectoratul şcolar care face acum o anchetă.

Conducerea grădiniţei refuză, momentan, să ofere un punct de vedere în acest caz şi spune că aşteaptă rezultatele anchetei deschise de inspectoratul şcolar general.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate