Fiica fotomodel a Anamariei Prodan s-a dus să cumpere morcovi la New York îmbrăcată ca pe podiumul de modă: „Au înnebunit americanii când au văzut-o aşa” FOTO

Recent, fiica fotomodel a Anamariei Prodan s-a dus să cumpere morcovi.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

In articol:

La New York, fiica fotomodel a Anamariei Prodan s-a dus să cumpere morcovi. Este vorba despre Rebecca, fata cea mare a Anamariei, care locuieşte în metropola americană, unde încearcă să îşi construiască o carieră de fotomodel. (vezi cum arată turma de miei a Anamariei Prodan)

Citeste si: Dan Alexa vorbește în premieră despre Anamaria Prodan! ”Este sufletul meu, omul care a avut și are grijă de mine în fiecare secundă”

Citeste si: Anamaria Prodan, distrusă de durere: „Medicii mi-au spus că mai are doar două săptămâni de trăit”

Citeste si: Anamaria Prodan, scandal monstru cu un polițist!

Fiica fotomodel a Anamariei Prodan s-a dus să cumpere morcovi. Rebecca a îmbrăcat o rochie roz

Rebecca poartă ţinute excentrice şi atunci când se duce la cumpărături. Ea s-a dus la un magazin de legume şi fructe îmbrăcată într-o rochie roz, vaporoasă, mai degrabă potrivită pentru o prezentare de modă sau o nuntă, unde a fost pozată la raionul de fructe, cu o legătură de morcovi în mână.

fara descriere

Fiica fotomodel a Anamariei Prodan s-a dus să cumpere morcovi: „Prinţesa mea, Rebecca..."

Amicii au văzut că fiica fotomodel a Anamariei Prodan s-a dus să cumpere morcovi. „Prinţesa mea, Rebecca...o altă zi la cumpărături”, a postat Anamaria. „Au înnebunit americanii când au văzut-o aşa”, a răspuns o prietenă apropiată a soţiei lui Laurenţiu Reghecampf.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate