Fiica lui Fane Spoitoru, afirmație șocantă: ”L-am văzut pe Dumnezeu într-o viziune”

Fiica celebrului Fane Spoitoru susține că l-a văzut pe Dumnezeu.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Claudia, fiica lui Fane Spoitoru, susține că a avut o viziune și că l-a văzut pe Dumnezeu.

fara descriere

”Dumnezeu există. Eu l-am văzut, nu mai am nici un dubiu. (Nu am înnebunit)”, a scris Claudia Ion, fiica lui Fane Spoitoru, pe pagina ei de socializare. Ulterior, ea a revenit și a explicat. ”Am avut o viziune din trecut, după cum mi-a spus preotul când i-am povestit. Eram mică și am văzut o lumină foarte puternică și am simțit o iubire imensă, e mai mult de zis. Cert este că ce am văzut s-a întâmplat cu adevărat. Nu am de ce să mint că nu am înnebunit, chiar sunt fericită. Nu exagerez sau inventez”, a mai scris fiica interlopului.

Citeste si: ȘOC! Gigi Becali îi ironizează pe dinamoviști ! ”Mă duc la Universitate și mă dezbrac dacă se califică în play-off”

Citeste si: Gigi Becali a fost bătut cu sălbăticie într-un hotel din Bucureşti: “Dacă nu îl cunoştea pe Fane Spoitoru să îl ia sub aripa lui, mânca bătaie zilnic”

Citeste si: Ultimul mesaj lasat de vaduva lui Fane Spoitoru este sfasietor

fara descriere

Claudia Ion locuiește în prezent în Italia și se află în relații reci cu Elena, văduva tatălui său. Fane Spoitoru a murit în 2016, într-un spital din Israel iar după moartea acestuia a început un adevărat război pe averea celebrului interlop între cei doi copii și ultima soție a acestuia.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate