Fiica lui Fane Spoitoru, afirmație șocantă: ”L-am văzut pe Dumnezeu într-o viziune”

Fiica celebrului Fane Spoitoru susține că l-a văzut pe Dumnezeu.

Autor: Radu Constantin

Claudia, fiica lui Fane Spoitoru, susține că a avut o viziune și că l-a văzut pe Dumnezeu.

”Dumnezeu există. Eu l-am văzut, nu mai am nici un dubiu. (Nu am înnebunit)”, a scris Claudia Ion, fiica lui Fane Spoitoru, pe pagina ei de socializare. Ulterior, ea a revenit și a explicat. ”Am avut o viziune din trecut, după cum mi-a spus preotul când i-am povestit.

Eram mică și am văzut o lumină foarte puternică și am simțit o iubire imensă, e mai mult de zis. Cert este că ce am văzut s-a întâmplat cu adevărat. Nu am de ce să mint că nu am înnebunit, chiar sunt fericită. Nu exagerez sau inventez”, a mai scris fiica interlopului.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: ȘOC! Gigi Becali îi ironizează pe dinamoviști! ”Mă duc la Universitate și mă dezbrac dacă se califică în play-off”

Citeste si: Gigi Becali a fost bătut cu sălbăticie într-un hotel din Bucureşti: “Dacă nu îl cunoştea pe Fane Spoitoru să îl ia sub aripa lui, mânca bătaie zilnic”

Citeste si: Ultimul mesaj lasat de vaduva lui Fane Spoitoru este sfasietor

Claudia Ion locuiește în prezent în Italia și se află în relații reci cu Elena, văduva tatălui său. Fane Spoitoru a murit în 2016, într-un spital din Israel iar după moartea acestuia a început un adevărat război pe averea celebrului interlop între cei doi copii și ultima soție a acestuia.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies