Fiica lui Giani Kiriţă îi ţine partea lui Abi Talent în conflictul cu Alex Velea! Roxana crede că Velea s-a făcut de râs!

Fiica lui Giani Kiriţă îi ţine partea lui Abi Talent, Roxana considerând că Alex Velea nu trebuia să  întreţină scandalul.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

abi talent


In articol:

Fiica lui Giani Kiriţă îi ţine partea lui Abi Talent în conflictul momentului. Roxana a urmărit schimbul de replici dintre Alex Velea şi Abi Talent şi a distribuit mesajul unui internaut, cu care este total de acord, postat pe pagina studioului de înregistrări al lui Velea: „Cum sa te faci de ras la 35 de ani... tutorial oferit de alecs belea”.

Citeste si: Antonia o să turbeze când o să afle asta! Alex Velea a mărturisit că a făcut sex cu peste 50 de femei!

Citeste si: Lino Golden, dezvăluire șoc! Cum i-a spus lui Alex Velea că pleacă la Survivor România!

Citeste si: În plin scandal cu Abi Talent, Alex Velea a dat lovitura! Ce și-a cumpărat artistul cu 500.000 de euro

Abi Talent a realizat recent un video extrem de dur la adresa lui Alex Velea, jignindu-l pe artist fără niciun fel de menajament: “Bă, Velea, mai calmează-te, mă! Că ai 40 de ani și un metru cincizeci! Calmează-te, nebunule, calmează-te! Gata, că nu te bagă nimeni în seamă! Gata!”. (vezi cum a intrat Antonia în conflict cu Abi Talent)

giani kirita si fata

Fiica lui Giani Kiriţă îi ţine partea lui Abi Talent: ”În trei minute fac lumea să te vadă fix cum ești" 

În replică, Velea a punctat și el pe conturile de socializare. ”În trei minute fac lumea să te vadă fix cum ești. O poșircă, ultima brichetă din tomberon, un flaușat, intersecția dintre labă și neșansă. Zice bine bătrânu’. Nu sunt homofob, am o miniproblemă cu tine: că nu recunoști că trăiești cu noul tău cameraman”, a scris Alex Velea pe pagina lui de Instagram.

Mai mult, Velea a dezvăluit și că a fost sunat de tatăl lui Abi, aflat în detenție. ”Băi, Laby! M-a sunat taică-tu de la pușcărie și m-a rugat să te iert pentru hazu’ slab pe care-l ai, fiidcă tu nu ai fost chiar un copil dorit. Ai fost mai mult un „accident”. Plus că el și-a dorit fată. Tu ți-ai făcut ambiția și ai ieșit jumătate fată, jumătate băiat. Dacă tot stăteam la taină ca bătrânii, mi-a recunoscut că te-ai născut la 8 ani (în primii „7 ani de acasă” cică asimilezi multe info, îți dezvolți caracterul, rușinea și respectul). A… Și a mai zis că te salută”, a scris Alex Velea la InstaStory.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate