Fiul criminalului de la Perla s-a deghizat în călău! Tatăl lui Bogdan Vlădan e condamnat pe viaţă după ce şi-a împuşcat soţia în coafor, dar şi pe o colegă a femeii!

Amicii lui Bogdan Vlădan au văzut că fiul criminalului de la Perla s-a deghizat în călău.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că fiul criminalului de la Perla s-a deghizat în călău. Pe 5 martie 2012, poliţistul Gheorghe Vlădan şi-a împuşcat mortal soţia, angajată a coaforului de la Perla, dar şi pe casiera salonului, rănind alte şase persoane. Vlădan, care încercase să-şi convingă consoarta să nu divorţeze, a fost condamnat apoi la închisoare pe viaţă. Familiile victimelor lui Vlădan i-au cerut acestuia daune materiale, el fiind obligat să dea peste 300.000 de lei despăgubiri soţului şi fiicei casierei. (vezi ce descoperire şocantă s-a făcut în casa lui Gheorghe Dincă)

Citeste si: Ultimă oră. S-a făcut plângere penală pe numele soției lui Gheorghe Dincă! ”Au fost mai multe victime între Luiza şi Alexandra”

Citeste si: Gheorghe Dincă și-a schimbat mărturia. Criminalul din Caracal susține acum că nu el le-a ucis pe fete

Citeste si: Misterul genții albastre din mașina lui Gheorghe Dincă! Să fie poșeta pe care o tot arăta Alexandra în poze? Avem imaginile

Fiul criminalului de la Perla s-a deghizat în călău. Bogdan a practicat judo

Soţii Vlădan au un fiu, Bogdan, care a trebuit să facă faţă de unul singur acestei tragedii din familie. După crimă, pentru a pune la adăpost averea familiei, Bogdan Vlădan i-a cerut tatălui său în instanţă despăgubiri de 500.000 de euro pentru că l-a lăsat fără mamă. La un moment dat, Bogdan a practicat judo, apoi s-a angajat într-un local, unde a fost barman.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate