Fiul Ilenei Ciuculete a fost dărâmat de Sărbători! Un cântăreţ de muzică populară care îi este amic are cancer, iar Mugurel Sfetcu se implică pentru strângerea banilor de tratament!

Fiul Ilenei Ciuculete a fost dărâmat de Sărbători pentru că un prieten este grav bolnav.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Fiul Ilenei Ciuculete a fost dărâmat de Sărbători după ce a aflat o veste tristă. Mugurel Sfetcu a fost informat că un amic din breaslă, Călin Ioan, care e solist vocal, dar şi acordeonist, la fel ca el, este grav bolnav la doar 18 ani. (vezi ce gest incredibil a făcut fata de suflet a Ilenei Ciuculete de Crăciun)

Citeste si: Doina Belu, nașa lui Cornel Galeș, declarații sfașietoare: "Nu mai pot de tristețe. Îl plâng în fiecare zi"

Citeste si: Prietenii lui Cornel Galeş au dat petrecere în restaurantul în care acesta a mâncat înainte de accidentul rutier! La trei săptămâni de la decesul lui Galeş, au închinat un pahar cu vin în memoria acestuia! VIDEO

Citeste si: Seducătoarea ucigașă a îngrozit Europa! Un român, printre victimele „Dulce Angel” - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

Citeste si: Cornel Galeş era pasionat de jocurile de noroc! Câţi bani a câştigat fostul soţ al Ilenei Ciuculete!

După mai multe investigaţii la stomac şi după ce i s-au extras 4 litri de lichid, Călin a aflat că are o tumoare la colon. Medicii din România i-au transmis că nu pot face mai mult pentru el şi i-au recomandat să continue tratamentul la o clinică din Turcia.

Fiul Ilenei Ciuculete a fost dărâmat de Sărbători. Tratamentul costă 80.000 de euro

Primele şedinţe de chimioterapie, care sunt şi cele mai importante, costă, însă, aproximativ 80.000 de euro, iar familia lui Călin nu are posibilităţi materiale. Mugurel Sfetcu a donat şi el bani şi a distribuit un material video în care tatăl amicului său grav bolnav explică situaţia acestuia şi cere ajutor.

Ileana Ciuculete a avut doi fii din prima căsnicie, pe Mugurel şi Cristi Sfetcu. Aceştia s-au judecat cu Cornel Galeş pentru averea cântăreţei de muzică populară, după ce aceasta a decedat, în martie 2017. Chiar dacă a avut o relaţie tensionată cu Galeş, care a murit pe 30 noiembrie 2019, într-un accident rutier, Mugurel a fost la înmormântarea celui de-al doilea soţ al mamei sale.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 26 Noiembrie 2020: astăzi Norocul poate veni din cele mai neobișnuite situații

Revenim la starea de urgență? Medicii au spus clar. Avem deja morți evitabile

Nu mai cumpărați acest tip de pâine! Poate provoca mai multe forme de cancer. S-a dovedit știițific. Ce alte alimente mai sunt pe lista neagră

Aici şi-a petrecut Cornel Galeş ultimele ore din viaţă! El a mâncat la un restaurant românesc de lângă Valencia înainte de tragicul accident rutier!

Cornel Galeş a fost blestemat de femeia pe care a acuzat-o că a profanat mormântul Ilenei Ciuculete? Vezi ce făcea aceasta la locul de veci!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies