Florin Călinescu, despre vocile artiștilor consacrați din România: „Toţi dau rateuri când cântă live” Ce a spus despre vocea Andrei

Florin Călinescu s-a luat de performanțele artiștilor care cântă live. Ce a putut spune, întrece orice.

Florin Călinescu
Florin Călinescu [Sursa foto: Facebook]
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Ca de obicei, Florin Călinescu are ceva de comentat la adresa fiecărui concurent, însă, de data aceasta, interpretarea melodiei „Ochii tăi” de la Holograf de câtre Alberto de Blasi l-a lăsat fără cuvinte.

Mai mult, i-a plăcut atât de tare, că a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui. Se pare că a avut mai mult de comentat la adresa lui Dan Bittman decât la adresa concurentului. Iată ce a spus despre el, dar și despre alți artiști de renume din Rmânia, inlcusiv despre Andra. 

Florin Călinescu
Florin Călinescu [Sursa foto: Facebook]

Alberto de Blasi l-a impresionat profund pe Florin Călinescu 

Alberto de Blasi este din Sicilia 52 de ani. A urcat pe scena de la Românii au Talent, sezonul 11 și a interpretat  o melodie în limba română. A ales să cânte piesa "Ochii tăi", care aparţine trupei Holograf, iar Florin Călinescu i-a comparat vocea cu cea a lui Leo Iorga sau a solistului trupei Taxi. 

Citeste si: Florin Călinescu, afirmaţii şocante la Românii au Talent, sezonul 11. Incredibil ce a putut să spună despre Loredana, Andra şi Dan Bittman

Andra: Pentru mine a fost o plăcere să ascult acest cântec. S-a văzut că l-ai cântat cuiva. Când vrei să transmiţi ceva cuiva interpretarea e mai dulce, e din suflet. A fost caldă interpretarea ta, mi-a plăcut, am savurat momentul. Am şi cântat alături de tine.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Florin Călinescu: Dragul meu, nici măcar Dan Bittman nu poate să cânte aşa live întotdeauna. Pentru mine a fost foarte interesant pentru că păreai ba solistul de la Taxi, ba aveai ceva din Leo Iorga. Numai Bittman nu era… Mi-a plăcut, e bine. 

Florin Călinescu i-a făcut praf pe artiștii din România. Ce a spus depre Loredana Groza, Dan Bittman și chiar colega lui Andra 

Actorul a mărturisic că nici artiștii celebri din România nu pot să cânte live perfect, ba chiar și ei mai scapă câte o notă și mai falsează. Acesta a dezvpluit că a auzit-o chiar și pe Loredana Groza cântând live și nu a neapărat impresionat, ba chiar l-a auzit și pe Dan Bittman greșind câte o notă. Nici Andra nu a fost ocolită de aceste critici, ba chiar și despre ea a zis că mai dă rateuri. 

Citeste si: Scandal în emisiune! Andra, atac la adresa lui Smiley care a enervat-o la culme: „Tu să taci! Vrei să te iubească toată lumea”

Andi Moisescu: Eu nu l-am prins niciodată aşa.

Florin Călinescu: Live?! Hai, mă… Şi pe Loredana am prins-o. Toţi dau rateuri când cântă live. Şi Andra mai scapa o notă, dă-o în…

Andra: Se întâmplă, n-ai ce să faci…

Florin Călinescu: M-a chemat la un live, dă rateuri… (n.r. despre Dan Bittman) 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cel mai intim secret din căsnicia Andrei cu prezentatorul Cătălin Măruță. Ce se întâmplă când o atinge: "În momentul în care pune mâna pe mine"

Cine este Ziv Tetelman, bărbatul în preajma căruia a fost văzută Alexandra Dinu

Cine este Andrei Boncea, soţul Loredanei Groza. Cei doi sunt căsătoriţi de 23 de ani

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

Veste ȘOC pentru cei vaccinați cu AMBELE DOZE! Este bomba zilei. Cutremur în lumea medicală

DEZASTRU pentru Sorana Cîrstea și Ion Țiriac! S-a terminat! Este cea mai proastă veste pentru România

Cutremur în presă. A fost găsit mort în propria casă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies