Gabriela Cristea și Tavi Clonda, alertați de alarma de securitate! S-a intervenit imediat la vila lor: „Dă-i cu poliție, a venit firma de pază”

Vedete

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, alertați de alarma de securitate! S-a intervenit imediat la vila lor: „Dă-i cu poliție, a venit firma de pază”

Alarma de securitate de la vila în care locuiesc cele două vedete s-a declanșat și imediat au intervenit firma de pază și poliția!

Tavi Clonda a avut parte de o dimineața care, cu siguranță, că l-a scos din rutină! Artistul nu a fost trezit de alarma de la ceas, ci de cea care asigură securitatea casei! Ei bine, imediat au ajuns și angajații de la firma de pază care are rolul de a se asigura că niciun străin nu calcă în curtea vilei în care locuiesc cele două vedete. Soțul Gabrielei Cristea a povestit întreaga întâmplare pe rețelele de socializare. 

S-a dat alarma acasă la Gabriela Cristea și Tavi Clonda! „Dă-i cu poliție, a venit firma de pază”. Ce s-a întâmplat? 

Dimineața a început încă de la primele ore pentru Tavi Clonda, care a avut parte de o sperietură zdravănă. Se pare că alarma de securitate s-a declanșat și imediat au intervenit și angajații firmei de pază, care s-au prezentat în fața vilei sale și a Gabrielei Cristea.

Citeste si: Din ce a făcut Gabriela Cristea bani, înainte de a deveni cunoscută? Prezentatoarea TV a spus totul: „De foarte tânără”

De asemenea, acesta a trebuit să vorbească și cu agenții de poliție, care ar fi trebuit și ei să vină la fața locului, în cazul în care un hoț ar fi încercat să-i jefuiască pe cei doi. Din fericire, nu a fost vorba de așa ceva, ci doar de un mic accident care a declanșat alarma.

Citeste si: Ce au observat fanii la Gabriela Cristea, după ce și-a mutat fetele de la grădinița privată. Nu le-au venit să creadă: „Păcat de copii, îmbrăcați cu lucruri ieftine”

Artistul a povestit cum și-a început ziua pe rețelele de socializare și a dezvăluit că astăzi și-a propus să doarmă mai mult, căci urmează niște proceduri care să-i mai amelioreze durerile de spate și vrea să fie în formă maximă.

Totodată, astăzi, 15 septembrie, este ziua de naștere a lui Tavi Clonda, astfel că putem spune că va fi o aniversare pe care, cu siguranță, nu o va uita niciodată!

„Am vrut să dorm și eu mai mult astăzi, dar n-am reușit. S-a dus plastilina jos, jos era alarma, a venit firma de pază, dă-i cu telefoane, dă-i cu poliție...Ei, astăzi, de ziua mea, m-am trezit și eu devreme, aia e. Am dormit câteva ore. Să aveți o zi frumoasă”, a povestit Tavi Clonda  pe rețelele de socializare.