Vedete

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, emoții puternice: „Au început”

Gabriel Cristea și Tavi Clonda se pregătesc din clipă în clipă să își strângă bebelușul în brațe. Ce a anunțat soțul prezentatoarei TV.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Gabriela Cristea numără zilele până la venirea pe lume a celei de-a doua fetițe. Până atunc, fosta prezentatoare TV a rărit ieșirile și se preocupă mai mult de amenajarea camerei micuței sale, pe care o așteaptă cu nerăbdare.

Citeste si: Dieta Monicăi Anghel care a ajutat-o să topească 20 de kilograme

Citeste si: Incredibil, ce i-a spus None lui Andy despre povestea de iubire cu Roxana la Puterea dragostei! ”Mai stau așa în relație, apoi, văd eu”

Citeste si: Imagini rare cu actorul Gheorghe Visu! Cum arată și cât e de legat de soția lui | VIDEO EXCLUSIV

Și pentru că își dorește ca și fetița cea mică să aibă parte de o cameră de vis, Gabriela și soțul său, Tavi Clonda, au investit sume uriașe pentru decorarea spațiului.

A venit mobila bebelușei🙈👸🏻🤗❤️ Au început emoțiile acelea mari” a scris Tavi Clonda, despre cei doi, într-o postare făcută pe Instagram.

Și pentru că nimic nu este prea scump pentru copiii lor, Gabriela și Tavi nu s-au zgârcit deloc atunci când au amenajat până în cele mai mici detalii camera.


„Nu am calculat exact, dar cheltuielile cu bebeluşul sunt cam ca cele pentru a-ţi ţine copilul la facultate (...) Am venit repede repede să cumpărăm un covor. Sunt ca <<Stan şi Bran>>, de pe-un picior pe altul dar de mâine chiar nu voi mai face nimic! Sunt încântată că am luat 100% produse româneşti” a povestit Gabriela despre cum se pregătesc de venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

Gabriela Cristea, viroză înainte de naștere

Gabriela Cristea a avut o răceală puternică în urmă cu două luni. Din fericire, bebelușul nu a avut de suferit.

„Eu nasc în martie, pe undeva pe la jumătate… Eu va trebui să nasc mai repede pentru că n-am doi ani între cezariene… cu două-trei săptămâni mai devreme. Singurul lucru care pe mine m-a salvat a fost că am făcut aerosoli cu ser fiziologic…

Într-o noapte, când nu puteam să respir, Tavi s-a ridicat şi mi-a zis să mă duc să beau o ţuică şi să vin înapoi… Eu am crezut că o să mă ţină şi pe mine două zile, dar nu!… A fost virală treabă şi iniţial a avut-o Victoria, dar o formă uşoară. După care Tavi a făcut o formă, dar nu la fel cum am avut-o eu. Lui i-a trecut în câteva zile”, declarat Gabriela Cristea cu o lună în urmă.

Galerie foto