Gheboasă a vorbit aproape plângând despre întâlnirea lui cu Dumnezeu! Dezvăluiri emoționante: „La geam a apărut, plutind”

Gheboasă a povestit despre întâlnirea cu Divinitatea

Autor: Sabrina Saghin

In articol:

Gheboasă  este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Vedeta încântă noua generație cu piesele sale și rezistă mult timp în topuri. Cântărețul a avut multe colaborări cu nume mari din showbiz-ul românesc și a cunocut succesul datorită talentului său muzical.

Gheboasă

Gheboasă

[Sursa foto: Instagram]

Artistul s-a făcut remarcat la un concurs de talente, iar după eliminare, acesta a început să fie activ pe pagina sa de TikTok. Nu a trecut mult timp și Gheboasă a devenit destul de viral pe platformă, astfel câștigând notorietate.

Gheboasă a vorbit despre întâlnirea cu Dumnezeu

În cel mai nou episod „În oglindă”, de pe pagina de YouTube „theXclusive”, Gheboasă a vorbit sincer despre viața sa, dar și despre întâlnirea sa cu Dumnezeu. Artistul este recunoscător pentru tot ceea ce a reușit să obțină de-a lungul vieții, dar și pentru succesul din mediul online și industria muzicală.

Citește și: "Am fost în plasament, tata era la pușcărie, iar mama nu m-a vrut niciodată" Gheboasă, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie! Trapper-ul mai are frați, despre care nu știa nimeni

Citeste si: Ce se intampla daca stergi geamurile cu balsam de rufe: trucul care rezolva o problema ce apare des- kfetele.ro

Artistul susține că Dumnezeu i-a apărut în vis, când era mic. Vedeta și-L amintește plutind, la geam cu părul lung și o aură deasupra capului. De asemenea, Gheboasă a mărturisit că datorită Lui a reușit să-și îndeplinească toate dorințele și să fie alături de oamenii dragi sufletului său.

Nu-l poți identifica și nici nu îți pot descrie cum arată (n.r- cel care l-a ajutat în viață), pentru că nu l-am văzut nici eu niciodată, doar într-un vis, când eram mai mic.

Se făcea că stăteam la mamaia și cumva la geam a apărut El, plutind. Plutea și eu îl vedeam, dar nu știam dacă e El sau nu, pentru că imagini cu El mai văzusem doar în icoane, dar a apărut și L-am văzut o dată cum arăta. Avea părul lung și avea așa o aură în jurul Lui, care îl făcea să strălucească. Cumva datorită Lui sunt astăzi aici, alături de tine și de oamenii pe care reușesc să-i fac bucuroși și să le dau din energia mea”, a povestit, aproape plângând, Gheboasă, în emisiunea „În oglindă”.

Bogdan de la Ploiești l-a ajutat pe Gheboasă să devină cunoscut

Invitat la "Detectorul de minciuni", Gheboasă  a recunoscut că l-a ajutat foarte mult colaborarea cu Bogdan de la Ploiești. Celebrul manelist a reprezentat o reală rampă de lansare pentru tânărul artist.

Citește și: Ce făcea Gheboasă pentru 84 de lei pe zi, pe vremea când era sărac? Își amintește și acum cu groază, dar recunoaște că nu avea încotro: „Eu eram micuț”

"Da, m-a ajutat colaborarea cu Bogdan de la Ploiești să devin celebru. În primul rând, Bogdan m-a iubit de când m-a văzut priam oară. Îi plăcea de mine de la primele vorbe, mie oricum îmi plăcea demult de el, mă dădea pe spate, e unul dintre oamenii la care doar visam să îi văd, să cânte la vreo nuntă, nu să dau mâna cu ei, să îmi știe numele efectiv.

M-a ajutat foarte mult și pe calea asta vreau să îi mulțumesc, oricum știe că îl iubesc și îl am la inimă. Dar nu m-am folosit de celebritatea lui cumva, că nu m-am legat eu de el. Toată colaborarea a venit de la sine. Le-a pus la cale Dumnezeu așa pe toate. El mă știa dinainte de pe internet, că mă știau majoritatea persoanelor.", a declarat Gheboasă.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bogdan de la Ploiești, mesaj cu subînțeles pentru Cristina Pucean, după despărțire! Acum totul este clar: „Știu că am greșit”

Gheboasă, la un pas să fie bătut la un concert! Nu a spus nimic până acum: „Nu am vrut să fac publice chestiile astea”

Bogdan de la Ploiești și Gheboasă, scandal de proporții înainte de lansarea piesei! De la ce a pornit totul: „Unii oameni n-au caracter”

Reacția Alinei Pușcău, după ce a aflat că un fan a scris o carte despre viața ei: „Obsedat. Nici nu mă cunoaște”

Tragedia momentului în România! Un celebru PREOT e în COMĂ la spital

”Ar fi bine măcar să își vadă de ale lui! ” Oana Roman, noi afirmații despre Marius Elisei și Catinca Roman! Cum au reacționat cei doi

Realția dintre Gina Pistol și Smiley atârnă de un fir de ață. Ce se întâmplă între cei doi

Bogdan de la Ploiești și Gheboasă, scandal de proporții înainte de lansarea piesei! De la ce a pornit totul: „Unii oameni n-au caracter”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies