Gheorghe Dincă ar fi recunoscut mai multe violuri: „Are o singură viață...”

Ce pedeaspă riscă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Ancheta în cazul crimelor de la Caracal este departe de a se fi încheiat. De aproape trei săptămâni, ies la iveală noi lucruri despre bărbatul care a recunoscut că a abuzat și a ucis două adolescente, pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu.

Au fost făcute dezvăluiri incredibile în ancheta crimelor din Caracal. Potrivit unor surse, Gheorghe Dincă a recunoscut mai multe violuri în cadrul interogatoriilor la care este supus încă din prima zi în care anchetatorii au intrat peste el în casă. Unul dintre violuri este deja probat, iar acum urmează să se vadă în ce măsură se vor adeveri și celelalte.

Un cunoscut avocat a vorbit despre pedeapsa pe care o riscă monstrul din Caracal.

„Mai mult decât detenţie pe viaţă nu are ce să primească. Şi are o singură viaţă. Dar dacă aceste informaţii sunt probate, atunci este foarte grav, înseamnă că autorităţile nu şi-au făcut treaba. Pentru că dacă el ar fi fost arestat din timp, poate că aceste fete erau încă în viaţă", a declarat avocatul Ingrid Mocanu în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Fiul lui Kamara se pregăteşte de a cincea intervenţie! ”Leon este un exemplu de tenacitate și forță”

Citeste si: Fetiță cu paralizie cerebrală, umilită de un taximetrist din București: „Nu iau handicapați”

Citeste si: Motivul despărțirii dintre What's Up și Simina! ”Era o dictatoare și îl ținea în teroare”

O femeie susține că a fost violată de Dincă

O femeie din localitatea Brâncoveni, din județul Olt, a recunoscut că a fost violată de către Gheorghe Dincă. Aceasta susține că bărbatul a chemat-o la muncă, apoi a chemat-o în casă și a violat-o, amenințând-o cu moartea.

„A venit la noi la poartă și i-a spus mamei mele dacă mă lasă să mă duc la sapă la porumb. Și eu m-am urcat în mașină și m-am dus cu el. Mașina era gri, cu geamuri fumurii, nu se vedea nimic. Am stat în spate că a zis că ușa din față nu se deschide.

Am ajuns la poartă la el, am mers în grădină. Am săpat porumbii până la 12.00. Atunci a venit, m-a tras de mână, mi-a sucit mâna și m-a tras de păr și m-a băgat în casă. După aia a zis să… S-a dezbrăcat și m-a abuzat. Am țipat și mi-a spus să tac că îmi dă în cap și mă omoară”, a povestit femeia în cadrul unei emisiuni TV.

Excavator adus în curtea lui Gheorghe Dincă

Ieri, a fost adus un excavator în curtea lui Gheorghe Dincă, pentru a cerceta gropile de ciment turnate de către bărbat. Se caută centimetru cu centimetru probe în casa și în curtea lui Gheorghe Dincă, pentru a stabili exact câte persoane au fost agresate sau ucise de către el.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate