Viorica Dăncilă râde de Ludovic Orban: „Parcă joacă într-un film de comedie”

Aflată în plin turneu electoral în zona Moldovei, Viorica Dăncilă a vorbit despre Ludovic Orban și Klaus Iohannis.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

In articol:

Viorica Dăncilă se află în turneu electoral. Aflată miercuri în județul Suceava, fostul premier a râs de promisiunile făcute de Ludovic Orban pratidelor. Nu l-a uitat nici pe actualul președinte al Româțniei, Klaus Iohannis, despre care a spus că este „arogant”.

„Îl vedem pe premierul desemnat, Ludovic Orban, care parcă joacă într-un film de comedie. Unui partid îi spune nu vrem, sunt de acord să nu avem alegeri în două tururi pentru primar, altuia îi spune vom avea alegeri în două tururi pentru primari. Unuia îi spune nu vom avea alegeri anticipate, celuilalt îi spune vom avea alegeri anticipate", a spus Viorica Dăncilă.

Citeste si: Gheorghe Dincă, primele declarații de după gratii! Cui a mulțumit și ce mesaj a transmis familiilor Alexandrei și Luizei: „Nu am cuvinte suficiente”

Citeste si: Românca din Italia, care ar fi stat de vorba cu Alexandra Măceșanu, a fost batută cu bestialitate după ce a oferit informaţii în anchetă: „Așa arăt pentru că am vrut să salvez o fată”

Citeste si: Haos după incendiul de la Colectiv! Filmările secrete făcute de pompieri nu au fost văzute nici de procurori: „Nu le-au luat nici măcar pulsul. Șefii au văzut imaginile și filmarea a fost ascunsă tuturor”

fara descriere

Ce a spus Viorica Dăncilă despre Klaus Iohannis

Tot la Suceava, în localitatea Hânțești, Viorica Dăncilă a vorbit despre actualul șef al statului.

„Președintele țării este cel care a adus dezbinarea între români și a făcut acest lucru pentru că nu iubește românii. I-ați văzut între oameni, ați văzut vreodată să ajute un om, să fie sensibil la problemele unui om? Eu l-am văzut când un om a leșinat și nici măcar nu s-a uitat. (...) Este un președinte care ne-a privit cu aroganță, un președinte care vrea guvernul meu, vrea parlamentul meu, care încalcă Constutuția țării", a spus Viorica Dăncilă, conform ziuanews.ro.

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate