Gheorghe Turda are o pensie cum mulți nici nu visează, după 55 de ani de activitate. Suma este una colosală: "Nu este specială, așa cum cred mulți și mă tot judecă"

Gheorghe Turda, adevărul despre pensia lui! Motivul pentru care încasează o sumă atât de mare în fiecare lună!

Autor: Roxana Ștefania

In articol:

Gheorghe Turda are în spate o carieră impresionantă. A reușit, în cei 55 de ani de activitate, să câștige aprecierea oamenilor și să devină unul dintre cei mai iubiți artiști de muzică populară din România. Pasiunea, pe care a transformat-o în muncă, i-a adus, pe lângă notorietate, și câștiguri însemnate.

O mărturisește chiar Gheorghe Turda, care a dezvăluit recent ce pensie încasează lunar, după mai bine de jumătate de secol petrecut pe scenă.

Citește și: Gheorghe Turda a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre ea. Artistul nu a uitat-o nici acum: „Nu va fi înlocuită cu nimeni”

Gheorghe Turda are o pensie de 9.000 de lei

Gheorghe Turda a dezvăluit, de curând, că încasează o pensie de 9.000 de lei lunar, după toți anii de activitate. Artistul, care a petrecut mai bine de jumătate de secol pe scenă, a făcut parte din Ansamblurile Rapsodia Română și Ciocârlia, iar în cadrul ultimului dintre ele a ocupat și funcția de director. El a fost și șeful Direcției de Cultură a Ministerului de Interne: "Eu am 55 de ani de activitate la două mari ansambluri, la Rapsodia Română și la Ciocârlia.

Am fost șeful ansamblului Ciocârlia și șeful Direcției de Cultură a Ministerului de Interne și sunt mândru de pensia mea.

Față de alții care n-au avut aproape nicio… sau poate au avut doar câțiva ani de activitate și au emis pretenția să aibă pensia ca Gheorghe Turda. Da, 9.000 de lei, da. Deocamdată, mulțumită lui Dumnezeu, e bine.", a declarat Gheorghe Turda, potrivit antenastars.ro.

Citeste si: Prima reacție a mamei Geta, după ce Culiță Sterp a absentat o perioadă de pe rețelele de socializare. Ce a putut să îi spună acestuia: „Pe atât de bun și de milos”- kanald.ro

Citeste si: Anunțul NATO care îl va înfuria pe Putin. Liderul Alianței, reacție fără perdea. Este așteptată reacția Kremlinului- stirileprotv.ro

Gheorghe Turda pensie

Gheorghe Turda

[Sursa foto: Facebook]

Gheorghe Turda a ținut, totuși, să lămurească faptul că nu beneficiază de o pensie specială, ci de una militară, pentru care a cotizat toată cariera: "Menționez că pensia lui Gheorghe Turda nu este o pensie specială, așa cum cred mulți și mă tot judecă fără să cunoască adevărul.

Eu am cotizat 55 de ani de carieră artistică, am cotizat la pensia mea militară, să știe asta toți proștii care comentează. Eu am o pensie militară, așa cum au și jandarmii și polițiștii, și cei din Armată și cei din Interne.

Citește și: Gheorghe Turda a vorbit despre pasiunea sa neobișnuită: „Eu am în sânge lucrul acesta”. De unde a început totul

Întâi să se documenteze lumea, apoi să vorbească. Repet, Gheorghe Turda are pensie militară, nicidecum specială, am ieșit la pensie cu grad de general, mai au ca mine și Ilie Năstase și artiști și sportivi, militari din cele două ministere, din Interne și din Armată.", a mărturisit Gheorghe Turda, pentru playtech.ro.

Gheorghe Turda pensie

Gheorghe Turda

[Sursa foto: Facebook]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

"Am scăpat ca prin minune de la moarte!" Momentul de care Gheorghe Turda își va aminti cu groază toată viața! Ce i s-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani, în timp ce...

”A fost o sfântă” Gheorghe Turda, modul prin care i-a legătura cu soția decedată. Artistul nu se mai încrede acum în femei: „Nu sunt corecte într-o relație”

Gheorghe Turda a vorbit despre relația Mariei Ciobanu cu soțul ei, Mircea Cîmpeanu. Nu s-a ferit să dezvăluie acest lucru: "O știu de pe vremea când era cu solistul Florea...

Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, anunț neașteptat în mediul online! Iată cum și-a surprins fanii celebra actriță Simge Selçuk! Ce decizie radicală a luat de curând!

EXCLUSIV: Cel de-al doilea tânăr implicat în accidentul cu ATV-ul în Prahova a pierdut lupta pentru viață la 10 zile după ce a murit prietenul lui/”Cu două zile înainte se...

„A făcut totul brusc, peste noapte, a făcut în ascuns și lucrurile astea nu merg așa.” Oana Matache și Radu Siffredi, la un pas de despărțire?

Momente sfâșietoare pentru Alina Sorescu. Alexandru Ciucu le-a luat pe fetițele sale pentru prima dată la el. Micuțele își iau rămas bun de la mama lor, cu ochii în lacrimi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies