Ghiță de la Survivor România a mărturisit de ce nu o suportă pe Elena Ionescu: „Nu-mi place fața ei!”

Un alt scandal monstru a început în echipa Faimoșilor. Dacă certurile dintre Elena și Ghiță erau la ordinea zilei, de data asta și Asiana a avut ceva de spus.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Ghiță a mărturisit de ce nu o place pe Elena Ionescu


In articol:

Atât faimoși care sunt în continuare în competiția Survivor România, cât și din cei care au ieșit, au avut păreri diferite față de Elena Ionescu. Ea a avut conflicte cu Grațiela Duban, Bogdan Vlădău, Ruby, Cristina Șișcanu, Lino Golden și Ghiță Balmuș.

Dacă între Elena și Ghiță încă există certuri acide, se pare că faimoasa și-a mai câștigat un inamic, mai exact Asiana Peng. Elena și Asiana au fost apropiate de-a lungul competiției.

Citeste si: Declarația care aruncă în aer cuplul Karina-Andrei de la Survivor România! ”Doar el o iubește”! Un războinic a spus tot adevărul!

Citeste si: Scandal uriaș la Survivor România între Elena Ionescu si Ghiță! ”Nu te mai suport, taci, să nu îți mai aud vocea. Îmi vine să iau maceta și să mă duc în... pădure”

Citeste si: Elena Ionescu & Sonny Flame - idilă tot mai clară la Survivor România? După ce au dormit unul lângă celălalt, încă o declarație șoc a faimoasei la adresa cântărețului pune paie pe foc! ”Sunt înnebunită după...”

De la plecare Grațielei Duban din competiție, Emy Alupei îl acuză pe Ghiță că încearcă să se apropie de Asiana, în contextul în care spunea că nu o place.

„Ești super fake, stai cu Asiana, înainte zicei că n-o suporți. Hai să fim serioși și realiști. De când a plecat Grațiela, tu te-ai schimbat la 360 de grade. Mi se pare că te dai după cum bate vântul”, i-a spus Emy lui Ghiță.

Ghiță a mărturisit de ce nu o place pe Elena Ionescu

Asiana consideră că Elena nu mai este prietena ei

Asiana a vorbit cu Ghiță despre faptul că nu o mai consideră pe Elena prietena ei și că s-au îndepărtat, mai ales de la venirea lui Sony Flame în competiție.

„Eu nu pot să mă prefac că o suport pe Elena. N-am zis niciodată că n-o suport pe Asiana. Pe Elena n-o suport și i-am zis și ei. Nu-i suport fața, nu-i suport acțiunile. Nu-mi place fața ei!”, a răspuns Ghiță, atunci când a fost întrebat de Emy Alupei de ce nu o place pe Elena.

„Nu e ok! Trebuie să ai niște argumente clare”, i-a spus Emy.

„M-am certat cu Mihai pentru Grațiela, m-am certat cu Elena pentru Grațiela, m-am certat cu toată lumea din concursul ăsta pentru Grațiela. Am susținut-o pe Grațiela din toate punctele”, a mărtuirisit războinicul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate