Hasan ajunge în închisoare! Gulperi face eforturi disperate pentru a-l salva!

Un nou episod al serialului ”Gulperi” va fi difuzat în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Văzându-se neputincioasă în lupta pentru a-l elibera pe fiul său din închisoare, Gulperi încearcă disperată să caute noi soluții; femeia este în stare să plăteasca orice preț pentru libertatea fiului său. În tot acest timp, Yakup profită de situație și încearcă să o constrângă și mai tare pe Gulperi, pentru a-și recupera nepoții.

fara descriere

Avocatul Kadir face eforturi uriașe pentru a o ajuta pe Gulperi în demersul ei de a-l elibera pe Hasan. Tânărul află cu stupoare care este motivul pentru care mama lor a fost întemnițată, din acest moment Hasan își schimbă atitudinea față de ea.

fara descriere

Încercarea lui Gulperi de a-și proteja fiica de Ali îi atrage atenția lui Bedriye, iar Can încearcă să o ajute pe mama ei.

fara descriere

Bătrânul Yakup va împiedica cu orice chip soluțiile găsite de Gulperi. Văzându-și mama dornică de a-l ajuta, Hasan începe să își dea seama despre bunele intenții ale acesteia și regretă că a judecat-o aspru, însă tânărul va fi pus în fața unor alegeri dificile…

Citeste si: Nurgul Yesilcay, actrita din serialul “Gulperi”, primele declaratii despre nunta cu alesul inimii sale!

Citeste si: Necazurile în familia lui Gulperi se țin lanț! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

Citeste si: Cea mai grea alegere pentru Gulperi: libertatea sau familia! Ce decizie va lua aceasta veți putea afla în episodul din aceasta seară

Nu ratați un nou episod al serialului “Gulperi”, difuzat în această seară, la ora 20:00, la Kanal D!

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate