Necazurile în familia lui Gulperi se țin lanț! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

Un nou episod al serialului ”Gulperi” va fi difuzat în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Gulperi speră să înceapă o nouă viață, alături de copiii ei, însă Hasan și Ejder i-au pregătit acesteia o capcană. În timp ce Gulperi se confruntă tot mai des cu ura fiului său cel mare, învrăjbit de bunic, femeia continuă să îl protejeze din ce în ce mai mult.

În tot acest timp, Kadir se străduiește să o sprijine pe Gulperi în tot acest demers dificil, cu toate că ea încearcă să îl îndepărteze… Avocatul se pregătește să îi dea lovitura de grație bătrânului Yakup, pentru a o ajuta pe Gulperi să își protejeze copiii.

Citeste si: O celebra vedeta a facut un business de succes, dintr-o pasiune! Ce produse a lansat si cat costa acestea, aflati in materialul de mai jos!

Citeste si: Premiera serialului “Gulperi”, asteptata cu entuziasm de toata Romania!

Citeste si: Cea mai grea alegere pentru Gulperi: libertatea sau familia! Ce decizie va lua aceasta veți putea afla în episodul din aceasta seară

Gulperi este gata să se sacrifice pentru a-și ține familia împreună și crede cu tărie în promisiunea făcută de Kadir. Însă marele șoc cu care se vor confrunta aceștia îi va împinge într-o nouă luptă…

Nu ratați un nou epsiod al serialului “Gulperi”, difuzat în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate