Horoscop PEȘTI decembrie. Primesc multe aprecieri din partea șefilor

Horoscop PEȘTI decembrie. Începând cu data de 2 decembrie, atunci când Jupiter tranzitează Capricorn, Peștii sunt mai activi pe plan social și nu duc lipsă nici de popularitate.

Distribuie pe:

Horoscop PEȘTI decembrie. Primesc multe aprecieri din partea șefilor

Din data de 9 decembrie aveți parte de expunere și apreciere pe plan profesional. În cursul zilei de 11 decembrie, Peștii primesc sprijin bănesc sau de altă natură din partea unor persoane cu aceleași idealuri.

Horoscop PEȘTI decembrie. În jurul zilei de 13 decembrie, nativul din pești este într-o dispoziție bună, fiind pus pe fapte mari într-un viitor puțin îndepărtat. În preajma zilei de 15 decembrie se crează un context excelent pentru dezbateri, întruniri și negocieri în vederea unui nou parteneriat sau a unei colaborări.

Citeste si: Horoscop BERBEC decembrie. O lună de ascensiune profesională

Citeste si: Horoscop TAUR decembrie. Se anunță o perioadă excelentă pe plan profesional

Citeste si: Horoscop GEMENI decembrie. O lună de vis pe toate planurile

Citeste si: Horoscop RAC decembrie. O lună excelentă pe plan amoros

După ziua de 20 decembrie reușiți să vorbiți limba tuturor, iar asta vă face extrem de căutat și apreciat în mai multe cercuri sociale. În cursul sau în preajma zilei de 30 decembrie o duci la fel de bine, potrivit Horoscop PEȘTI decembrie.

Horoscop general luna decembrie 2019

Luna decembrie, ultima lună din an, ține cont că suntem într-o atmosferă festivă și are grijă să fie mai blândă cu noi.

Cu toate astea, decembrie nu este o lună lipsită de evenimente astrale importante, însă faptul că doar două dintre ele sunt tradițional negative ne arată faptul că suntem pe mâini bune.

Ascensiune socială și profesională - Jupiter intră în Capricorn

După data de 2 decembrie, Jupiter intră în Capricorn, iar acest lucru înseamncă că experiența de viață și cea acumulată la muncă, în ultimul an, vă vor ajuta de acum încolo pentru a dobândi statutul pe care îl doriți pe plan profesional.

Suntem competitivi și avem capacitatea de a face față probelor la care suntem supuși, dorind să evoluăm în carieră. În următoarea perioadă, cei care muncesc vor fi răsplătiți pe măsură.

Citeste si: Horoscop LEU decembrie. Oportunități financiare la final de an

Citeste si: Horoscop FECIOARĂ decembrie. Succes garantat pe plan sentimental și profesional

Citeste si: Horoscop BALANȚĂ decembrie. O lună plină de armonie în familie

Mercur ajunge în Săgetător

Din data de 9 decembrie, Mercur ajunge în Săgetător, iar asta înseamnă că în următoarele săptămâni este posibil să nu vedem copacii de pădure. Mai pe înțelesul tuturor, ne facem idei greșite despre cum este situația pe un plan sau altul, iar asta poate duce la judecăți eronate.

Nu trebuie să privim prezentul din perspectiva trecutului, ne poate face să vedem lucrurile în mod greșit și ne privează de anumite oportunități.

Venus conjuncție cu Saturn

În apropierea sau în cursul zilei de 11 decembrie, Venus din Capricorn aderă la o conjuncție cu Saturn, asta înseamnă că relațiile sentimentale, dar și cele profesionale se află în colimatorul astrelor. Altfel spus, este posibil să fiți puși la încercări care vă arată cât de puternică este, de fapt, relația voastră.

Horoscop PEȘTI decembrie. Primesc multe aprecieri din partea șefilor

Venus conjuncție Pluto (Capricorn) și Marte (Scorpion) trigon Neptun (Pești)

După data de 13 decembrie, Venus aderă la o conjuncție cu Pluto, în urma acestor evenimente astrale iese la iveală adevărata personalitate a celor din jur. Tot în jurul acestei zile se poate simți influența aspectului armonios de trigon format dintre Marte din Scorpion și Neptun din Pești, moment în care se potențează intuiția și reușim să citim printre rânduri.

Jupiter (Capricorn) trigon Uranus Rx (Taur)

În cursul zilei de 15 se simte influența armonioasă dintre Jupiter, proaspăt intrat în Capricorn, dar și cea a lui Uranus retrograd din Taur. Este foarte probabil ca, aproape de mijlocul lunii, să avem parte de primele rezultate de pe urma atitudinii pline de succes de care s-a dat dovadă la începutul lunii decembrie. Nu excludem faptul că primim promisiuni ferme că vom dobândi cât de curând o promovare la care visăm de multă vreme.

Citeste si: Horoscop SCORPION decembrie. Scorpionii au parte de succes pe toate planurile

Citeste si: Horoscop SĂGETĂTOR decembrie. O lună excelentă pe plan financiar

Citeste si: Horoscop CAPRICORN decembrie. Ultima lună din an vine cu surprize

Venus poposește în Vărsător și Mercur (Săgetător) careu Neptun (Pești)

După data de 20 decembrie, Venus se mișcă prin semnul vărsătorului, iar asta reprezintă faptul că se deschide o perioadă mai activă pe plan social decât în mod normal. Trebuie totuși să fim prudenți.

Venus (Vărsător) careu Uranus (Taur)

În jurul zilei de 22 decembrie se pot simți efectele negative ale aspectului tensionat de careu care se produce între Venus din Vărsător și Uranus din Taur. Ne putem aștepta ca, pe baza energiei eliberate, să oscilăm între atitudinea tradițională în relații și forțarea limitelor. Cu toate astea, există și posibilitatea să-i speriați pe cei din jur cu aceste schimbări de abordare.

Citeste si: Amalia horoscopista, ultima zi alături de Răzvan și Dani: "Profesional face un pas uriaș" - Bruneta și-a luat adio cu lacrimi în ochi

Mercur intră în Capricorn

În cursul zilei de 30 decembrie, Mercur intră în Capricorn și aderă la un aspect armonios de trigon cu Uranus din Taur, asta se traduce prin faptul că, în ajun de Anul Nou, astrele ne oferă o viziune realistă și practică. Astfel, planurile făcute vor fi temeinice și bine puse la punct.

Ca o concluzie, luna decembrie este una în care lucrurile sunt pregătite pentru viitor, fiind în poziția de a ne putea face planuri temeinice pentru anul 2020. Decembrie 2019 este o lună în care astrele ne îndeamnă să fim pragmatici în ciuda atmosferei de sărbătoare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate