Iași: Răzvan a omorât doi oameni, apoi le-a vizitat cadavrele timp de două săptămâni. Motivul e șocant

Un tânăr de 20 de ani din Iași a făcut un dublu asasinat, apoi și-a vizitat victimele o perioadă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Gest incredibil din partea unui tânăr de 20 de ani din Iași. Răzvan Butuc a fost arestat preventiv timp de 30 de zile, fiind acuzat de omor calificat și furt.

El ar fi considerat principalul suspect al dublului asasinat din Iași. Răzvan locuiește în același bloc cu cele două persoane care au fost omorâte.

Uciderea celor două persoane ar fi avut loc în data de 9 aprilie, după-amiaza, atunci când tânărul de 20 de ani ar fi intrat în locuința celor două persoane.

Citeste si: S-a cazat la un hotel, apoi s-a culcat. La un moment dat a auzit un zgomot puternic. Când s-a ridicat din pat a avut cel mai mare șoc

Citeste si: Imagini fierbinți, la plajă, cu mama Anei Maria de la Puterea Dragostei! Zici că sunt ca două surori

Citeste si: Răzvan Ciobanu s-ar fi sinucis! După trei săptămâni, o ipoteză șochează: ”Nu mai era el, părea pe altă lume”

Răzvan ar fi spus că vrea să telefoneze un prieten, dar a luat un cuțit și l-a omorât pe Radu Șipoteanu (50 de ani), apoi pe mama sa, Elena Șipoteanu. După dublul asasinat, Răzvan ar fi mers în fiecare zi la cele două victime în casă, timp de 12 zile, pentru a-și însuși mai multe bunuri. Vecinii au sunat la 112 atunci când au realizat că un miros înțepător venea dinspre apartament.

”Văzând că victimele nu mai reacţionează, a luat din uşa de acces cheile, a ieşit, a încuiat uşa apartamentului şi a plecat. A revenit în seara aceleiaşi zile şi, folosind cheile sustrase, a intrat în locuinţa victimelor şi a sustras primele bunuri, respectiv un telefon mobil marca Samsung, un telefon mobil marca Allview, un încărcător de telefon mobil și un pachet de ţigari marca Ashima”, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate