Imagini CUTREMURĂTOARE cu mormântul Alexandrei Măceșanu! Ce monument a făcut tatăl fetei la locul de veci al familiei FOTO EXCLUSIV

În eventualitatea în care Alexandra Măceșanu nu va fi găsită în viață, familia are pregătit deja locul de veci.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

În eventualitatea în care Alexandra Măceșanu, fata răpită și sechestrată de Gheorghe Dincă, nu va fi găsită în viață, familia are pregătit deja locul de veci. După ce autoritățile au anunțat că ADN-ul rezultat din fragmentele osoase găsite în curtea lui Dincă corespunde cu cel al fetei de 15 ani, familia a demarat în mare secret lucrările la locul de veci al familiei, deși părinții Alexandrei nu și-au pierdut încă speranța. 

Citeste si: Incredibil, cu ce i-a șocat Gheorghe Dincă pe deținuți la Jilava! ”Vorbește întruna despre Dumnezeu”! Ce comportament are, cu adevărat, criminalul din Caracal la Penitenciarul Jilava

Citeste si: Alexandru Cumpănașu face dezvăluirea care schimbă tot: „Am dovezi care vor arunca în aer nu doar România, ci și Italia. Magistrații italieni îl protejează pe Dincă”

Cu inima zdrobită de durere, tatăl Alexandrei s-a apucat în urmă cu ceva timp să ridice la locul de veci al familiei, amplasat în cimitirul din satul natal, două cripte, pe care le-a finalizat recent.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Greu încercatul părinte al Alexandrei a supravegheat îndeaproape lucrările, iar în eventualitatea nedorită în care până la urmă Alexandra nu va fi găsită în viață, tânăra de 15 ani răpită de Gheorghe Dincă își va dormi somnul de veci lângă bunicii ei. 

”O așteptăm să vină acasă, să intre pe poartă. Credem că este în viață. Să dea Dumnezeu ca poliția să o găsească. Ne rugăm în fiecare seară  ca fiica să ni se întoarcă acasă”, a declarat mereu tatăl Alexandrei, care speră într-o minune. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Mama Alexandrei Măceșanu, dezvăluiri emoționante ”Voia ca după ce termina liceul să...”

Dezvăluiri incredibile! Un magistrat italian aruncă bomba, după ce s-a zis că Luiza și Alexandra ar fi în Italia

Secretul cruciulițelor pe care le poartă la gât mama Alexandrei Măceșanu! De ce le ascunde sub bluză? DEZVĂLUIRI

O nouă bombă în cazul Caracal! Luiza se afla în casa lui Gheorghe Dincă atunci când a fost adusă Alexandra!

Primarul din Sadova a murit când se pregătea să sărbătorească! Eugen Safta s-a stins din viață în acest loc

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies