Imagini sexy la plajă cu Andreea Perminov, cea mai hot prezentatoare tv de la noi! FOTO

Andreea Perminov, cea mai sexy prezentatoare tv din România, s-a pozat în costum de baie pe plajele din Thailanda.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Considerată cea mai sexy prezentatoare tv din România, Andreea Perminov a cochetat la un moment dat cu actoria. "Actoria şi televiziunea au amândouă la bază transmiterea unei emoţii, dar, într-adevar, în circumstanţe diferite. Actoria a fost un vis de-al meu din copilărie. Am ratat ocazia de a pleca în America la 18 ani să-mi continui acest vis, şi, la un an după aceea, am ajuns în televiziune. Consider că nimic nu este întâmplător, aşa că sunt foarte fericită unde sunt", a mărturisit Andreea pentru www.iqool.ro.

Citeste si: Anunțul făcut de Andreea Mantea pentru fanii emisiunii Puterea Dragostei!

Citeste si: Declarație surprinzătoare a Andreei Marin! Ce a spus zâna despre chefurile la care se ducea în perioada liceului! ”Distracția nu a însemnat dintotdeauna petreceri de zeci de mii de euro, organizate în cluburi de fițe”

Absolventă a facultății de Relatii Economice Internaționale din cadrul ASE, dar și a facultății de Științe Politice, Andreea a plecat zilele trecute într-o vacanță mult dorită, tocmai în Thailanda. Împreună cu iubitul ei misterios, prezentatoarea s-a pozat sexy în costum de baie, pe plajă, iar prietenii virtuali au apreciat cum se cuvine ipostaza hot a Andreei Perminov. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: