Imagini șocante! Bebeluș filmat la volanul unei mașini. Inconștiența tatălui s-ar fi putut termina într-o tragedie

Recent, a început să circule pe Internet o înregistrare video care a scandalizat întreaga Românie. Un tată s-a filmat în timp ce conducea și își ținea bebelușul în brațe.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Imagini șocante! Bebeluș filmat la volanul unei mașini. Inconștiența tatălui s-ar fi putut termina într-o tragedie


In articol:

Inconștiența părinților care își lasă copiii mici la volan este fără limite, iar astfel de gesturi sunt din ce în ce mai observate printre români.

Inconștiența nu are limite

Este și cazul unui bărbat în vârstă de 34 de ani din județul Cluj, care și-a filmat bebelușul la volanul mașinii, în mers. Tatăl își ținea fetița în brațe, iar aceasta atingea volanul, în timp ce el conducea mașina. Videoclipul a făcut înconjurul Internetului în ultimele zile și a stârnit nenumărate reacții negative.

Micuța nu pare să aibă mai mult de un anișor, iar pe înregistrare se poate observa cum se tot ridică și atinge volanul tatălui său. Inconștiența părintelui ar fi putut să aibă urmări grave, mai ales că bărbatul este atent la copila lui în loc să fie atent la drum.

La un moment dat, bebeluşul cade în braţele tatălui, dar tânărul nu renunţă şi o pune din nou pe fetiţă să conducă.

"Ce ai făcut? Uită-te în față la drum. Prinde volanul și condu. Stai în picioare și ține-te de volan", spune bărbatul.

Imagini șocante! Bebeluș filmat la volanul unei mașini. Inconștiența tatălui s-ar fi putut termina într-o tragedie

Citeste si: Denis Petcu, către youtuberul îndrăgostit de minore! ”Dacă ajungi la vreun penitenciar din România, să te...”

Citeste si: Florin Salam și Roxana Dobre au fost nașii de botez ai fiicei lui Tzancă Uraganul! Uite-o pe "Uraganița" în brațele lui Salam, după ce a fost scoasă din cristelniță!

Citeste si: Cântăreți celebri, agresați în trafic de Poliție! ”Am rămas șocat”! Abuzul a fost filmat | Video

În felul acesta s-au produs nenumărate accidente, din cauza neatenției, iar fapta bărbatului ar fi putut să ducă la rănirea mai multor persoane, în cazul în care acesta ar fi pierdut controlul volanului, din neatenție, și i-ar fi ieșit o altă mașină în cale.

„În urma aparitiei în spațiul public a acestor imagini, polițiștii au efectuat verificări, fiind astfel identificat conducătorul autoturismului. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Călărași, județul Cluj. Acesta fost invitat la sediul Poliției municipiului Turda pentru clarificarea situației de fapt, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, informează autoritățile. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate