Imaginile cu Andra Volos, de pe vremea când nu era o divă!

La fel de frumoasă ca și acum, însă cu mici diferențe, Andra Volos din trecut era o femeie despre care nu ai fi crezut că va ajunge așa o divă!

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

La fel de frumoasă ca și acum, însă cu mici diferențe, Andra Volos din trecut era o femeie despre care nu ai fi crezut că va ajunge așa o divă!

Andra Volos
Andra Volos

Extrem de mulți oameni o consideră pe Andra Volos unda dintre cele mai frumoase concurente care au trecut pragul casei Puterea Dragostei.

Andra a dobândit un aer de italiancă, după ce a locuit timp de mai muțli ani în frumoasa peninsulă cunoscută pentru locatarii ei plini de iubire pentru modă. Astfel, conturile de pe paginile de socializare ale Andrei Volos sunt pline de imagini cu ea din cele mai superbe și selecte locuri.

Citeste si: Un copil cu dizabilități a văzut pentru prima dată marea! Reacția lui emoționantă: „Doamne, mami…”

Urmărită de peste 446.000 de persoane pe pagina ei de Instagram, bruneta are doar apariții incendiare, ce strâng zeci de mii de likeuri și sute de comenatrii.

Andra Volos

Însă conturile de socializare ale Andrei Volos nu au arătat întotdeauna atât de glam: Andra a făcut mai multe opriri la medicul estetician, iar acum, comparând pozele, diferențele sunt evidente!

Citeste si: Totul s-a terminat pentru Alex Bodi. Lovitura năprasnică primită în arest - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Un oltean a sunat la 112 de aproape zece mii de ori. Serviciul de Transmisiuni Speciale trage un semnal de alarmă

Citeste si: Pacient cu COVID-19, marcat de experința din spital. Prietenii nu îl credeau că trece printr-un calvar: „Mă întrebau dacă am luat bani să stau internat”

 

La fel de frumoasă ca acum, Andra de acum 4 ani avea buzele mai subțiri și sânii mai mici. Din pozele de acum 4 ani, se poate observa că Andra s-a schimbat și din alte puncte de vedere, nu doar estetic, dând dovadă de mult mai multă încredere în sine, prin prisma fotografiilor incendiare pe care le postează acum!

Dacă acum Andra Volos este comparată în comentarii cu Kim Kardashian, în pozele postate de ea în urmă cu câțiva ani nu părea la fel de divă ca acum. Pozele nu erau la fel de incendiare, ținutele ei nu păreau gândite la centimetru iar accesoriile ei nu erau la fel de strălucitoare ca cele din prezent.

 

Vezi Galeria Foto pentru mai multe imagini

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Carmen Iohannis a ascuns totul! Ce i-a spus mama sa lui Klaus Iohannis

Nu lua asta în glumă! Ai acest simptom după ce faci sport? Mare atenție. Ce înseamnă, de fapt

Gestul emoționant făcut de Dan Badea! Și-a cerut din nou soția cu un inel predestinat: „Acest nou inel va fi folosit de Arias pentru...”

Care sunt brandurile de lux pe care Dorian Popa își sparge o bună parte din bani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies