Incendiu puternic la Galați. Totul a pornit de la o lumânare

Un incendiu puternic a izbucnit într-un apartament din Galați, din cauza unei lumânări pe care o bătrână a uitat-o aprinsă.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Incendiu puternic la Galați. Totul a pornit de la o lumânare

Incendiu puternic în Galați

O bătrânică de 91 de ani din Galați a suferit o intoxicație cu fum și un atac de panică, după ce un incendiu puternic a izbucnit în apartamentul acesteia, din cauza unei lumânări pe care femeia a uitat-o aprinsă și amplasată lângă elemente combustibile de mobilier. 


In articol:

Citeste si: Raed Arafat, semnal de alarmă asupra relaxării măsurilor impuse de coronavirus: „Nu se va întoarce totul exact cum a fost înainte”

Citeste si: Un al treilea angajat al penitenciarului Jilava a fost diagnosticat cu coronavirus

În urma incendiului au ars un dulap și circa 20 de kg de textile. Proprietara apartamentului a primit îngrijiri medicale, însă nu a fost necesară transportarea la spital. Au intervenit 3 echipaje de stingere cu autoscară și un echipaj SMURD. 

„Victima, o femeie de 91 de ani, a suferit intoxicație cu fum și atac de panică. Bătrâna a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD și a rămas la domiciliu.

Incendiu puternic la Galați. Totul a pornit de la o lumânare

Citeste si: Decizie mare în sistemul medical românesc. Nelu Tătaru a făcut anunțul în urmă cu puțin timp

Citeste si: Pe Ștefania o știe o țară întreagă, dar stai să vezi cum arată mama ei. E clar de la cine a moștenit iubita lui Speak frumusețea

Nu au fost evacuate persoane din bloc. Cauza probabilă a incendiului, o lumânare nesupravegheată amplasată lângă elemente combustibile de mobilier“, a precizat lt. col. Eugen Chiriță, ISU Galaţi.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate