Incredibil: Ce reacție a avut Raluca Munte de la Puterea Dragostei la nunta Siminei cu Alex Zănoagă! S-a întins pe jos și a surprins pe toată lumea!

Nunta dintre Simina și Alex Zănoagă, foști concurenți în casa Puterea Dragostei, a fost presărată  cu momente inedite care au avut-o în prim plan pe Raluca Munte, o altă fostă concurentă.

Distribuie pe:

fara descriere

La un moment dat, invitații au fost surprinși să o vadă pe Raluca Munte întinsă pe jos. Au crezut că aceasta se simte rău, însă în momentul în care s-au apropiat de ea, au observat că Raluca avea de fapt o altă problemă: fosta concurentă nu voia decât să își încarce telefonul mobil la una din prizele localului.

fara descriere

Citeste si: Petrecere mare după cununia Siminei cu Alex Zănoagă! Parada ținutelor sexy ale concurentelor de la  Puterea Dragostei Rămâi alături de noi ca să vezi tot ce se întâmplă la petrecere FOTO &VIDEO EXCLUSIV

 

fara descriere

Citeste si: Simina și Zănoagă au petrecut până-n zori. Ce s-a întâmplat când s-a adus tortul de nuntă

 Citeste si: Cum a fost surprinsă Simina Zănoagă la petrecerea de după cununia civilă? Graviduța i-a uimit și pe invitați

 

Imediat au început hohotele de râs și, evident, pozele și filmulețele care au apărut pe conturile de socializare ale concurenților din casa Puterea Dragostei, cei prezenți amuzându-se de acest moment.

Sursă foto: kanald.ro

 

 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate