Incredibil! Mama Luizei Melencu a fost amendată de DIICOT cu 5000 de lei

Mama Luizei Melencu a fost amendată de DIICOT cu 5000 de lei! Cum a fost posibil așa ceva.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Mama Luizei Melencu a fost amendată de DIICOT cu suma de 5.000 lei pentru că nu s-a prezentat, joi, la sediul Direcției, conform hotnews.ro.

Mai mult decât atât, mama fetei de 18 ani care a dispărut în luna aprilie a acestui nu a mers pentru a i se preleva probele biologice. Astfel, mama Luizei a primit o amendă de 5000 de lei de la DIICOT!

Citeste si: O fetiță de doi ani nu este acceptată la creșă pentru un motiv terifiant: “Ar putea speria alți copii.”

Citeste si: Șoc la Caracal! Gheorghe Dincă a mai făcut alte 5 victime?! Anunțul Parchetului General

Citeste si: Prima reacție a lui Claudiu Melencu după ce s-a aflat că nu ar fi tatăl biologic al Luizei Melencu! A spus tot adevărul: „Eu am luat fata de la...”

Mama Luizei Melencu, amendată

"Am spus că nu vin. Am primit acea citație, trebuia să primim un ordin judecătoresc, nu am primit. Domnul avocat nu a primit nimic, deci nu are rost să vin și nu dau acest ADN. Acest ADN mi s-a luat, pentru ce să mi se ia? Nu există motiv, nu vreau să dau testul acesta ADN. Nu cred că mă obligă cineva, l-am dat o dată, eu nu mai am încredere, se fac atâtea măgării. Ce pot să-mi facă să mă ia (...)? Îmi da amendă, plătesc amenda”, a declarat, pentru Mediafax, Monica Melencu.

"De unde știu eu că nu mi ia ADN din gură și îl plantează peste ceva și spun peste o luna de zile că acela este ADN-ul Luizei, care corespunde cu al meu? (...) Eu trebuie să mă consult cu domnul avocat. Atât timp cât dansul nu a obținut nimic la mână, o hotărâre judecătorească, va dați seama că nu am cum să ajung. Dacă obținea, ne prezentăm. M-au citat că martoră și eu sunt parte vătămată”, a mai susținut femeia.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate