Irina Rimes a izbucnit în lacrimi în fața publicului! Smiley a intervenit: ”De ce suferi tu pentru toți proștii?”

Irina Rimes a izbucnit în lacrimi în fața publicului. Artistul Smiley a intervenit imediat și i-a adresat câteva întrebări.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

În urmă cu o seară, Irina Rimes a izbucnit în lacrimi în fața tuturor. Cântăreața a fost foarte emoționată, după ce o concurentă a venit în show-ul în care este jurat la masă și a cântat o melodie care a făcut-o să plângă.

Melodia pe care a cântat-o concurenta este ”Nu știi tu să fii bărbat”, iar Irina Rimes a început imediat să plângă. Horia Brenciu s-a întors cu fața către tânăra Claudia, pentru a o lua în echipa sa.

Citeste si: Cum arăta Daniela Crudu înainte de operațiile estetice! Era blondă și nu avea silicoane

Citeste si: Irina Rimes, surprinsă goală în baie! Imaginile cu ea complet dezbrăcată au ajuns pe internet

Citeste si: Horia Brenciu a dat vestea pe care o aștepta toată lumea! „Am parte de un nou început, unul plin de emoții”

Irina Rimes a reacționat imediat: ”Iertați-mă, sunt și eu om”. De asemenea, cântăreața a continuat și a mărturisit că nu dorește nimănui o experiență prin care a trecut ea în planul sentimental: ”Este prea emoționant pentu mine să aud aceste versuri pentru că este o piesă foarte personală care a făcut foarte mari schimbări în viața mea personală. Eu îmi doresc să nu trăiești ce am trăit eu, să nu cânți din experiența personală”.

Totodată, Smiley nu a stat deloc deoparte și i-a adresat artistei Irina Rimes câteva întrebări: ”Știi că bărbații și-i alegi singură. De ce nu schimbi standardele? De ce suferi tu pentru toți proștii?”

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate