Iubitul fetei împinse la metrou în 2017 nu și-a revenit nici astăzi! A cerut despăgubiri morale de 100.000 de euro de la Magdalena Șerban și s-a ales cu nimic! EXCLUSIV

Iubitul Alinei Ciucu, tânăra împinsă în fața metroului de Magdalena Șerban, nu și-a mai refăcut viața. Tânărul nu a primit nici un leu despăgubire pentru drama pe care o trăiește.

Alina Ciucu, iubit
Autor: Radu Constantin

In articol:

Gabriel, iubitul Alinei Ciucu, tânăra ucisă la metrou în 2017 de Magdalena Șerban, nu a depășit trauma pierderii fetei cu care urma să se căsătorească.

Băiatul nu a reușit să-și facă o altă relație și păstrează fotografii cu Alina pe contul lui de socializare. Gabriel lucrează în prezent ca analist financiar la o societate non-bancară și a fost prezent la toate parastasele care au avut loc în satul din Gorj în care iubita lui a crescut.

Fata care a scpat cu viață din mâinile criminalei a primit despăgubiri de 30.000 de euro

Un lucru extrem de interesant este că iubitul Alinei Ciucu nu a primit nici măcar un leu despăgubiri morale pentru pierderea pe care a suferit-o. Instanța a decis ca Magdalena Șerban să nu-i plătească nici măcar cheltuielile de judecată, deși tânărul s-a constituit parte civilă în proces alături de cealaltă fată pe care Magdalena Șerban a împins-o în fața metroului, dar care a reușit să se salveze în ultimul moment.

Magdalena Șerban
Magdalena Șerban, criminala de la metrou

Gabriel a cerut în primă instanță 100.000 de euro daune morale de la criminală, în timp ce Alexandra, tânăra care a scăpat de moarte, 50.000 de euro. Pe fond, amândoi au primit câte 30.000 de euro, plus daune materiale pentru fata supraviețuitoare în valoare de 1.200 de lei – contravaloarea serviciilor de consiliere psihologică pe care le-a urmat după incident.

Citeste si: Exclusivitate națională! Înregistrare telefonică incendiară cu Sergiu, tăticul călăreț de la Iași, după mega-scandalul iscat de vânzarea casei cumpărate din donații. Ce zice despre Cătălin Moroșanu, vedeta care i-a fost alături – FOTO-VIDEO- bzi.ro

Citeste si: Mirela Vaida va depune plângere pentru tentativă de omor! Ce se va întâmpla cu agresoarea

Instanța: ”Daunele morale de afecțiune nu se pot proba”

La Curtea de Apel, instanța a păstrat valoarea despăgubirilor pentru Alexandra, dar iubitul Alinei Ciucu s-a ales cu nimic. Motivul: pedepsirea criminalei ar trebui să fie suficientă pentru acesta?!

Alina Ciucu
Alina Ciucu a murit în 2017

Curtea are în vedere natura daunelor morale, fiind vorba exclusiv de daune morale de afecțiune care presupun o probațiune mai riguroasă a intensității suferințelor fizice ceea ce, în speță, nu s-a realizat ”, arată judecătorii în motivare.

Citeste si: Avem mesajele de amenințare trimise Mirelei Vaida de pe contul criminalei de la metrou! Magdalena Șerban: ”Fă, Mirelo, să vii la...” EXCLUSIV

Cu alte cuvinte, suferințele ”de natură sentimentală” nu pot fi cuantificate în bani, iar asta a dus la anularea oricăror despăgubiri pentru iubitul fetei moarte de la metrou. Alina și Gabriel aveau o relație de circa 3 ani și urmau să se căsătorească.  

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mirela Vaida, acuzată că atacul în direct a fost regizat! Prima reacție a vedetei: „Îmi este teamă că...”

Mirela Vaida, în stare de șoc! Prezentatoarea TV a plâns încontinuu: „Mi-am văzut moartea cu ochii”

Mirela Vaida, primele declarații după ce a fost atacată în direct: „Sunt în stare de șoc! Avem un pietroi care trebuia sa fie in capul meu”

Iată care este moștenirea pe care Prințul Philip a lăsat-o!

Pericol nuclear aproape de graniţele României?! Rusia ar putea lua o decizie teribilă în Crimeea

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Descoperire uriașă făcută de cercetătorii români. Istoria va fi rescrisă după acest anunț

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies