Jador, prins de poliție cu o femeie în mașină! Cine este misterioasa tânără care a depus mărturie la tribunal pentru manelist? EXCLUSIV

O misterioasă femeie se afla în mașină alături de Jador în momentul în care acesta a fost oprit de poliție și a rămas fără permis. Aceasta a depus mărturie în favoarea cântărețului.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Jador nu era singur în mașină în momentul în care poliția rutieră i-a suspendat permisul pe motiv că a folosit telefonul mobil la volan, în luna august a anului trecut.

Lângă el se afla o femeie care a venit la proces ca martor al faimosului de la Survivor. Deși a depus mărturie în favoarea lui Jador, aceasta nu a reușit să convingă judecătorii să anuleze procesul verbal.

Jador, trei contravenții pe minut

Pe 5 august 2020, Jador a rămas fără permisul de conducere în timp ce se deplasa spre Bacău. El a fost oprit de un polițist de la Rutieră într-o zonă centrală a Capitalei, după ce acesta a observat că interpretul avea un telefon mobil în mână și părea că vorbește cu cineva. Jador a încercat să-i explice agentului că nu vorbea la telefon ci folosea aparatul pentru aplicația de navigație, însă acest lucru a agravat și mai mult situația. La final, cântărețul s-a ales cu o amendă de 580 de lei și două de 290 de lei pentru folosirea telefonului mobil fără ”handsfree”, pentru faptul că nu a semnalizat schimbarea direcției de mers și pentru că nu a purtat centură.

Ceea ce nu se știa până acum este că în procesul pe care Jador l-a pierdut cu Poliția Rutieră, în instanță a apărut și o femeie care a depus mărturie în favoarea lui. În motivarea instanței nu apare însă numele real al martorei, însă din declarațiile acesteia pare că femeia îi cunoaște destul de bine obiceiurile de șofer ale lui Jador.

De ce nu a reușit prietena lui Jador să-l ajute pe cântăreț?

”Referitor la prima contravenție reținută în sarcina petentului, martora a arătat că petentul a nu vorbit la telefon, că telefonul era deschis în aplicația Waze și că, întrucât mașina nu era dotată cu suport pentru telefon, petentul a luat telefonul în mână pentru a-l poziționa între scrumieră și schimbătorul de viteze, deoarece anterior alunecase din același loc în care fusese anterior poziționat.(...)

Jador
Jador a fost la Survivor

Citeste si: Vasilică Ceterașu și-a întrebat soția la TV cu câți bărbați s-a iubit înainte să fie cu el. Răspunsul Amaliei este surprinzător- bzi.ro

Citeste si: Jador, dezvăluiri picante despre viața sa amoroasă! „Am avut 6-7 iubite în paralel”

Pe de altă parte, instanța reține că declarația martorei nu este credibilă nici din perspectiva faptului că, în situația în care petentul doar ar fi poziționat telefonul mobil în aceleași loc de unde alunecase, respectiv între scrumieră și schimbătorul de viteze, fără însă a-l utiliza în vreun fel, acest aspect este foarte puțin probabil să fi putut fi observat din exteriorul autoturismului, având în vedere locul de unde s-a afirmat că telefonul ar fi alunecat.

Referitor la fapta de nesocotire a obligației de a purta centura de siguranța reținută în sarcina petentului, martora a declarat că petentul poartă întotdeauna centură, iar dacă centura nu este cuplată, mașina scoate un sunet care anunță acest fapt.

Citeste si: Jador se gândește să devină tată în curând? Artistul i-a pus pe gânduri pe fani cu un videoclip postat pe Instagram

Instanța reține că nici aceste declarații nu sunt de natură să infirme realitatea celor consemnate în procesul-verbal, atâta timp cât, pe de o parte, martora a precizat doar la modul general că petentul poartă centură, fără a se referi în mod punctual la evenimentul din data de 05.08.2020, iar alarma centurii de siguranță poate fi dezactivată prin diferite modalități (de exemplu, introducerea unei catarame fără centură). Pe de altă parte, nici măcar petentul nu a contestat, prin prezenta plângere, faptul că nu ar fi purtat centura de siguranță.

În fine, referitor la ultima faptă contravențională reținută în sarcina petentului, instanța reține că martora nu a oferit niciun fel de detaliu cu privire la aceasta”, se arată în motivarea hotărârii judecătorești.

Jador era oficial fără iubită, anul trecut

jador femeie
O femeie misterioasă era cu el în mașină

Anul trecut, Jador era oficial un bărbat singur, așa că nu se știe cine este femeia care-l însoțea pe faimos acasă, la Bacău. Interesant este că intrepretul a fost filmat pe drumul către casă de postul de televiziune la care la vremea respectivă avea un reality-show, însă în secvențele respective nu apare nici o femeie, semn că acesta nu a dorit să se știe de existența ei.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Jador se gândește să devină tată în curând? Artistul i-a pus pe gânduri pe fani cu un videoclip postat pe Instagram

Sora lui Jador a declanșat un scandal uriaș printre ”pocăiți” după ce a cântat un imn religios într-o ținută ”necuviincioasă”! ”Nu am vrut să mă afirm așa...”

Jador a pierdut procesul cu Poliția Rutieră! Cântărețul rămâne pieton pentru 30 de zile, după ce a fost prins butonând telefonul! EXCLUSIV

Începând cu noaptea aceasta, 6 zodii vor avea parte de succes pe planul sentimental și pe cel profesional

Horoscop luni, 27 septembrie. Zodia care crede că se pricepe la toate. Ar fi bine să ceri un sfat competent

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Imagini ȘOCANTE cu vedete desfigurate de operații estetice. Nici părinții lor nu le mai recunosc. FOTO

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies