Jador s-a certat cu Bogdan Mocanu din cauza Andrei de la Puterea dragostei? Ce mesaj i-a dat cântărețul prietenului său la plecarea din casă

Jador i-a scris un mesaj emoționat lui Bogdan Mocanu, imediat ce a părăsit casa Puterea dragostei și a avut o dispută datorită Andrei

Distribuie pe:

Autor: C.I.


In articol:

Jador și Bogdan Mocanu au fost cei mai buni prieteni în casa Putetea dragostei! Cei doi colegi de platou, dar și de cameră, au păstrat relația foarte bună și dincolo de emisiune, astfel că, ei au fost văzuți mai mereu împreună la concerte sau la alt gen de evenimente mondene.

Cu toate acestea, înainte ca Jador să părăsească show-ul amoros moderat de Andreea Mantea, tensiunile aveau să își facă loc între cântăreț și Bogdan. Prima scânteie a izbucnit din cauza Biei, fata care s-a întâlnit, în afara, casei cu Mocanu.

Jador s-a certat cu Bogdan Mocanu prima dată din cauza brunetei Bia de la Puterea dragostei

Bogdan Mocanu și Bia de la Puterea dragostei au avut atunci o întâlnire interzisă, iar Jador a intervenit în discuție, fapt care l-a enervat pe prietenul lui. Acela a fost momentul în care între cei doi a pornit un schimb de replici acide în show, la care nimeni nu se aștepta. Din fericire, situația s-a remediat rapid între concurenți, iar ziua următoare părea că nu a fost nimic între ei. ”Suntem în regulă, am avut doar niște divergențe de opinii”, aveau să spună ambii în emisiune, apoi și-au dat și mâna.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Totuși, câteva săptămâni mai târziu, Jador s-a certat cu Bogdan Mocanu, de data aceasta din pricina Andrei, o fată nouă intrată la vremea respectivă în casă, și pe care o plăceau ambii băieți! Inițial, bruneta a intrat în competiție pentru manelist, dar pe urmă, când l-a cunoscut pe Mocanu, s-a apropiat de el, ceea ce a dus iar la tensiuni între cei doi prieteni și mulți au început să spună că ei nu se mai înțeleg deloc.

Citeste si: Fizz și Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei, scandal fără precedent: „Nu îmi permit să bat boșorogi...”

Citeste si: "Am hotărât să ne despărțim"! Andreea Mantea, anunț important la Puterea Dragostei

Citeste si: Adevărul despre despărțirea Loredanei Chivu de None de la Puterea dragostei! Blonda i-a dat papucii: "El le-a trimis prietenilor lui un video cu..."

Jador s-a certat cu Bogdan Mocanu? ”Iartă-mă dacă ți-am greșit”

Prezent într-un live exclusiv la WOWbiz.ro, cântărețul avea să vorbească în premieră pe marginea acestui subiect și să spună cum a ales să procedeze față de prietenul său la ieșirea din competiția amoroasă.

Jador s-a certat cu Bogdan Mocanu, dar i-a și scris un mesaj emoționant pe telefon în dimineața în care a părăsit hotelul din Istanbul. ”Nu te-am mai trezit, iartă-mă dacă ți-am greșit. Te iubesc, ești ca fratele meu și dacă ai nevoie de ceva vreodată, eu sunt același lângă tine. Nu ai rămas singur, sunt mereu lângă tine. Repet! Te iubesc și te respect”, a spus Jador la WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Citește și:

Propunere bombă pentru Jador! Cântărețul ar putea fi din nou lângă Simina după idila din casa Puterea dragostei EXCLUSIV

Surpriză uriașă la Puterea dragostei! Un fost concurent s-a logodit cu Ana de la Mireasă pentru fiul meu

Andra de la Puterea dragostei, momente de panică! A ieșit de urgență din casă: „Nu știu ce am...”

Ella, declarație șocantă despre Jador la două luni de la ieșirea din casa Puterea dragostei! ”Am pus punct! Am încheiat toate socotelile, deși aș fi vrut să fie altfel” EXCLUSIV

Andreea Esca a dezvăluit cea mai grea întrebare pe care i-a adresat-o Alexia Eram: „Crezi că ajungeam aici dacă nu eram fata ta?”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies