Kinga Sebestyen a donat 10.000 de euro pentru copiii bolnavi de cancer

Kinga Sebestyena organizat, alături de comunitatea Kangoo Jumps, un eveniment caritabil impresionant în ajutorul copiilor bolnavi de cancer.

Distribuie pe:

A fost vorba de a zecea ediție a Kangoo Jumps pentru Viață, evenimentul la care participă instructori și presenteri Kangoo Jumps din întreaga lume, precum și cei pasionați de acest sport.

 

Eveniment caritabil pentru copiii bolnavi de cancer

 

Aceștia au donat taxa de participare, dar și sume complementare, strângându-se în total peste 10.000 de euro. Fondurile colectate vor contribui la susținerea ședințelor de fiziokinetoterapie din cadrul Centrului Steluțelor, centru înființat de Asociația M.A.M.E., unde, anual, aproximativ 150 de copii cu afecțiuni grave beneficiază gratuit de recuperare psiho-socio-medicală.

Citeste si: Nicoleta Guţă i-a făcut cadou fratelui ei ultimul său videoclip, de ziua acestuia! Manelista a lansat piesa „Fraţii îmi aduc fericire!”

Citeste si: Anamaria Prodan şi Reghe s-au dat cu placa în deşert! Uite-o pe Prodanca cum zboară pe dunele de nisip!

Citeste si: Soţia lui Rareş Bogdan e cea mai sexy soţie de politician! Florina a făcut senzaţie la plajă, unde a pozat fără sutien! FOTO

 

În cadrul evenimentului aniversar Kangoo Jumps pentru Viață, organizat la Dumbrăvița, peste 1000 de persoane au luat parte la sesiuni memorabile de Kangoo Jumps, și nu numai: clase de aerobic (în special Kangoo Jumps) alături de presenteri naționali și internaționali: Kinga Sebestyén – persoana care a adus Kangoo Jumps în România, Trainer și Mentor a sutelor de instructori din țară și din străinătate- , Ildikó Marica – Trainer și Prezenter Kangoo Jumps, a licențiat sute de instructori în țară și în străintătate, Ciprian Căvăjdan – Prezenter Kangoo Jumps și Prezenter Aerobic, câștigător al concursului New Face of Fitness 2018, Pintea Cristina – Presenter Kangoo Jumps-, Marta Silvia – Presenter Kangoo Jumps- , Lőrincz Ernő – Instructor Kangoo Jumps și instructor la Box Team Hungary.

 

Au făcut sport, alături de ei, oameni cu vârsta cuprinsă între 7 și 80 de ani.

Citeste si: Descoperire șocantă în municipiul Giurgiu! Un cadavru al unui bărbat a fost găsit într-un sens giratoriu. Ce au descoperit medicii legiști pe corp a creat confuzie

Citeste si: Daniela Gyorfi, luată la rost pe net din cauza unei poze! ”Te-ai mutilat de la atâtea operații estetice”

Citeste si: Fiscul vrea să execute silit clinica lui Gigi Becali! Firma lui Gigi a primit somaţie de la ANAF!

 

“Kangoo Jumps este sportul ce poate fi urmat la orice vârstă. Copiii și adolescenții pot crește armonios și sănătos. În a doua parte a vieții este nevoie să avem mușchii puternici pentru că aceștia susțin oasele și coloana vertebrală. Devii sănătos și capeți mai multă încredere în tine odată ce observi cât de frumos se modelează corpul. Intensifici metabolismul, care, altfel, ar deveni din ce în ce mai lent, și îți poți permite să nu mai ții diete drastice ca să arăți bine. Pur și simplu, mănânci normal, echilibrat, te bucuri de viață și ajungi la un echilibru pentru că faci sport. Ține cont că, într-o sesiune de Kangoo Jumps arzi chiar și 1000 de calorii. Multe femei au descoperit acest sport după vârsta de 35-40 de ani. Schimbarea în bine poate veni la orice vârstă”, declară Kinga Sebestyen.

 

În cadrul evenimentului din 16 martie s-au susținut clase de aerobic , zumba, box, dance aerobics, pulseroll , streching , pilates și diferite programe pe ghete Kangoo Jumps de către prezenteri naționali și internaționali.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: