La ce operație a fost supus Mario Iorgulescu, imediat cum a fost dus la spital! Medicii i-au scos intestinul subțire

Mario Iorgulescu a fost dus în stare critică la spital, după accidentul pe care l-a provocat pe Șos Chitila din București, în care a murit un tânăr de 24 de ani.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Conform primelor informații venite de la Spitalul Elias, acolo unde a fost dus Mario Iorgulescu, tânărul avea hemoragie internă și a fost nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență pentru a-i fi salvată viața. Se pare că în timpul operației, medicii i-au scos intestinul subțire.

Mario Iorgulescu, operat de urgență după accident! A rămas fără intestinul subțire

Ce înseamnă această intervenție? Cum este viața unui pacient care a rămas fără intestinul subțire?

Pentru început, site-urile medicale, scriu că pacientul care a suferit o rezecție totală sau majoră de intestin subțire, va avea o stoma în abdomen, care se va continua cu o pungă de drenaj situată în afara corpului. Cât despre hrănire, oricum la starea actuală de sănătate a lui Mario Iorgulescu, aceasta se face intravenos.

accident mario iorgulescu
accident mario iorgulescu

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Apelul disperat al familiei Iorgulescu, după ce Mario a făcut accident: „Este o rugăminte...”

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul accidentului provocat de Mario Iorgulescu! Ce a făcut tânărul imediat după impact și cum a fost văzut apoi, la spital

Citeste si: Familia tânărului mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu, declaraţii cutremurătoare: „Ne-a distrus viaţa”

Cel mai recent comunicat de la Spitalul de Urgență Elias, dă informații noi despre starea lui Mario Iorgulescu.

”Evoluția pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias cu diagnosticul de Politraumatism prin accident rutier, este lent favorabilă. El este conștient, rămânând conectat la aparatele de ventilație mecanică. 

Se apreciază că deocamdată nu a depășit zona riscului vital și continuă să necesite îngrijiri de terapie intensive”, se arată în comunicatul de la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

Mario Iorgulescu a provocat un accident mortal

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a fost implicat într-un accident rutier foarte grav sâmbătă spre duminică noaptea în urma căruia o persoană a murit. Vezi mai multe detalii aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate