Lavinia Pârva are ”bodyguard” de când este însărcinată! Ce atitudine are Bănică jr. atunci când iese cu soția lui la restaurant! VIDEO EXCLUSIV

Ștefan Bănică jr. este umbra Laviniei Pârva la aparițiile în public!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Lavinia Pârva este gravidă în patru luni și pare că se bucură din plin de această perioadă din viața ei! La orice apariție, cântăreața arată foarte bine si radiază de fericire, semn că relația ei cu Ștefan Bănică jr. este una perfectă, iar venirea pe lume a unui copil o consolidează.

Citeste si: Cui o să-i rămână recunoscătoare toată viaţa Lavinia Pârva: ”Domnul Nicu Gheară este un al doilea tată, pentru că a avut încredere în mine!”

Citeste si: Mircea N. Stoian, declaratii INCENDIARE despre Bianca Dragusanu si sotia lui Stefan Banica jr. "Cand intra Lavinia in platou aveam erectie" Uite ce facea actorul ca sa-si "revina"

Citeste si: Lavinia Parva a fost amendata drastic de Politie! Vezi ce s-a intamplat cu sotia lui Stefan Banica jr!

fara descriere

Lavinia Pârva iese în public numai cu Ștefan Bănică jr.! Unde a fost surprinsă ultima oară

De partea cealaltă, și bărbatul este topit după soția lui și nu o pierde din ochi nici măcar o secundă! Și... nu sunt vorbe în vânt! O dovedesc din plin ultimele lor apariții, fie că a fost vorba de o cină romantică sau o sesiune banală de shopping!

Mai mult, de când a anunțat sarcina, Lavinia Pârva iese în public numai cu Ștefan Bănică jr., care se comportă ca un adevărat ”bodyguard”! Așa s-a întâmplat și, în urmă cu câteva zile, atunci când, după o masă luată împreună cu nevasta la un select restaurant din Capitală, surprins de paparazzii WOWbiz.ro, celebrul trubadur era exrem de grijuliu siatent cu tot ceea ce se petrece cu soția lui și în jurul acesteia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate