Mama Luizei Melencu, primele declarații după ce Gheorghe Dincă a spus că nu a ucis-o pe adolescentă

Mama Luizei Melencu a făcut prima declarație după ce Gheorghe Dincă a spus în fața procurorilor DIICOT că el nu a ucis-o pe fata de 18 ani din Caracal.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a recunocut că a ucis-o pe ALexandra Măceșanu. Cu toate acestea, spune că nu a ucis-o pe Luiza Melencu, fata de 18 ani care a dispărut în urmă cu zece luni.

Mama Luizei Melencu nu a acceptat niciodată că fiica ei ar fi moartă și a continuat să spună că se află sechestrată în altă țară și să spere că se va întoarce înapoi.

fara descriere

„Noi am susţinut de la început că Luiza nu este moartă. Şi nu este moartă. Aşteptăm să vedem ce declară Dincă. Eu am spus că o să lupt până o să aflu adevărul. Speranţa am avut-o de la început că Luiza este vie, trebuia să aflăm adevărul de la el. Numai că el… uitaţi-vă, nouă luni de zile n-a spus absolut nimic. Iar eu nu ştiu pe ce bază trimiteau ei (procurorii DIICOT-n.r.) dosarul în instanţă… Mă gândesc că totuşi, Dumnezeu e sus şi ne va ajuta”, a spus Monica Melencu.

După ce Gheorghe Dincă a declarat că nu a ucis-o pe Luiza Melencu, mama ei a pus această schimbare pe baza unei înțelegeri cu procurorii.

Citeste si: Actrița Carmen Tănase pleacă definitiv din România! Care a fost picătura care a umplut paharul și a făcut-o să ia decizia

Citeste si: Din ce familie se trage Abi Talent! Tatăl lui a fost condamnat la închisoare pentru proxenetism, iar unchiul lui a fugărit un adversar cu un cuțit

Citeste si: Nepotul lui Becali, scandal pe internet după ce a comentat știrile despre incendiul din Australia: ”Lumea dă share la o aberație. Câți șobolani au murit?”

„Probabil a fost o înţelegere între el şi procurori, între el şi altcineva. A fost o înţelegere şi, probabil, aici e implicată familia. În momentul în care aude că se vorbeşte de familie, probabil el atunci a și de asta a şi luat atitudinea asta”, a mai spus Monica Melencu.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate