Margherita de la Clejani a postat o pentagramă după ce a fost acuzată că ar fi satanistă! Reacția cântăreței, o surpriză pentru apropiați

Margherita de la Clejani a avut o reacție bizară după apariția zvonurilor că ar fi satanistă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Margherita de la Clejani a avut o reacție cel puțin bizară după apariția zvonurilor că ar fi satanistă. Ea a postat, în urmă cu câteva zile, pe contul ei de Instagram, un desen care întruchipează o femeie goală sărutând un schelet uman, în mojlocul unei pentagrame. Un răspuns cel puțin ciudat după ce în presă a apărut mărturia unei apropiate care vorbea despre fascinația iubitului Margheritei pentru cultura satanică, pe care Margherita pare s-o împărtășească.

fara descriere

Margherita de la Clejani și-a schimbat numele pe contul de Intagram în ”MorningStar”, un nume atribuit lui Lucifer (Aducător de Lumină, Steaua Dimineții). De asemenea, Theodor, iubitul Margheritei, are în loc de fotografie de profil, pe contul de Instagram, o pentagramă stilizată.

Citeste si: Margherita de la Clejani a comis-o din nou. Mai scapă de data asta?

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Povestea maimuței de care Margherita de la Clejani nu se desparte niciodată! Vedeta își riscă sănătatea, dar nu o interesează

Citeste si: Părinții Margheritei de la Clejani s-au răzbunat crunt pe lăutarul care i-a acuzat de plagiat! Viorica și Ioniță Manole l-au executat silit pe Sile Păun!

Margherita de la Clejani a postat o pentargramă! Influența iubitului

fara descriere

”Datorita acestor tente sataniste (ale iubitului ei, n.r.), cel mai probabil și Margherita de la Clejani și-a schimbat numele de pe Instagram în margherita_morningstar , adică Steaua Diminetii, care este Lucifer, îngerul căzut”, a povestit o apropiată pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

Theodor, iubitul Margheritei din Clejani, este designer grafic și se ocupă de clipurile trupei trap Nordwului, din care face parte. Acestea abundă în simboluri satanice și în imagini explicite despre ”drogul lean”, preparat din sirop de tuse și băuturi carbogazoase, la mare modă în această perioadă în rândul tinerilor. Tânărul pare să fi avut o influență majoră asupra Margheritei, fiica Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani, aceasta fiind testată pozitiv la controlul antidrog efectuat de polițiști, după ce cântăreața a fost implicată într-un accident auto, în urmă cu o săptămână și jumătate.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate