Maria este cel mai tânăr parlamentar! Are 22 de ani și se iubește cu un politician cu 43 de ani mai în vârstă

La doar 22 de ani, Maria Vasilevici are deja o carieră înfloritoare în față.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Maria Vasilevici are doar 22 de ani și este cela mi tânăr parlamentar din istoria Belarusului. Frumoasa tânărăr a câștigat mai multe concursuri de frumusețe și se iubește cu președintele țării, Alexandr Lukașenko.

Alexandr Lukașenko și Maria Vasilevici nu și-au recunoscut oficial relația, dar se știe că ei formează un cuplu și că el se ocupă de cariera politică a iubitei care este cu 43 de ani mai tânără decât el. Ei au fost surprinși de mai multe ori împreună de-a lungul timpului, deși el are 65 de ani.
fara descriere

Deși este căsătorit, președintele care a câșigat până acum 6 mandate la rând și este dupranumit „ultimul dicator al Europei”, nu se sfieșe să meargă cu iubita lui la tot felul de evnimente. 

Citeste si: "Băieții Ilenei Ciuculete se bucură de moartea lui Cornel Galeș" - Costin Mărculescu rupe tăcerea: "E păcat"

Citeste si: Asistentă din Sălaj, anchetată după ce și-a aruncat pruncul la gunoi. Fapta ei s-a aflat după ce s-a dus să își depună actele pentru căsătorie

Citeste si: O tânără de 24 ani, la un pas de moarte după ce s-a vopsit singură: „Pe mine aproape m-a ucis”

fara descriere

Cine este Maria Vasilevici

Maria Vasilevici, iubita lui Alexandr Lukașenko, nu este doar parlamentar. La cei 22 de ani ai săi, este moderator al unei emisiuni difuzate în Belarus și este și model. A câștigat concursul Miss World Europe 2018 și a obținut locul 3 la Miss World 2018.

fara descriere

Maria Vasilevici este urmărită de peste 30 de mii de admiratori pe pagina ei de Instagram, iar fotografiile ei primez mii se aprecieri din partea fanilor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate