Maria Ghiorghiu, premoniție cutremurătoare: „Apocalipsa Domnului...”

Maria Ghiorghiu a făcut o nouă premoniție cutremurătoare.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Maria Ghiorghiu a făcut o nouă premoniție cutremurătoare. După ce a prezis dezastrul de la Colectiv și mai multe tragedii din România și din străinătate, clarvăzătoare le-a dat cititorilor săi un nou mesaj pe care l-a primit de curând.

„În această dimineață m-a trezit o lumină albă și strălucitoare, lumină ce-mi arată spre Apus, cum pămantul era tare crăpat și fără niciun fir de iarbă pe el.
Prieteni dragi, din păcate, vom auzi și chiar trăi astfel de zile cumplite în care nimic nu va rodi pe câmp.

Chiar dacă acum, pe alocuri sunt Inundații grave, în cea mai mare parte, seceta va fi la ea acasă.
Să ne rugăm Bunului Dumnezeu și Maicii Domnului că să nu-și întoarcă Fața Sa de la noi păcatosii și să ne dea ploaie la timp și numai cât să se sature pămantul.

Da, dragii mei, atat ne-a mai rămas; Apocalipsa Domnului, Credinta, Nadejdea si Dragostea in Bunul Dumnezeu si-n Maicii Domnului.
Pe toate le vom primi cu iubire si cu fierbinte Credinta, fara ca sa cartim în vreun fel, deorece, pe toate le meritam.

Deja MÂNIA LUI DUMNEZEU se revarsa asupra noastra, a Fiilor Săi, prin TORNADELE ucigatoare pe care le traim, prin ploile torentiale care acopera pămantul si casele, prin Cutremure devastatoare si nu in ultimul rand, prin apropierea izbucnirii celui de-al Treilea Razboi Mondial.

Citeste si: Primele imagini cu băiețelul lui Nicolae Guță! Cu cine seamănă Edan: „Regret că...”

Citeste si: O cunoscută vedetă a devenit mamă: „Simt că o să îmi explodeze inima de atâta iubire”

Citeste si: Imagini nedifuzate de la Cernobîl! Un fotograf român, îngrozit de ce a surprins: „Am văzut o lăcustă cu trei picioare”

Citeste si: Imagini nedifuzate de la Cernobîl! Un fotograf român, îngrozit de ce a surprins: „Am văzut o lăcustă cu trei picioare”

Aceasta este Mânia Lui Dumnezeu asupra noastra ,a acelora care păcatuim cu fiecare clipă pe care o traim.

De nu ne vom intoarce la Credinta,de nu vom implini PORUNCILE DOMNULUI, si de nu ne vom iubi Aproapele ca pe noi insine, Mânia Lui Dumnezeu ne va acoperi pe fiecare în parte, după faptele noastre,după vorbele noastre.

Sa imploram pe BUNUL DUMNEZEU si pe MAICUTA DOMNULUI, ca sa nu-si slobozeasca Mania Sa peste noi păcatosii, si sa nu-si ridice Mâna Sa ocrotitoare de deasupra capului nostru.

Fiti mai buni fratilor! Fiti mai iubitori faţă de cei aflati in suferinta si veti avea numai de castigat. Ce anume? IMPARATIA CERURILOR o veti castiga, o veti dobandi.
Cu dragoste,Maria”, este mesajul postat de Maria Ghiorghiu, pe blogul ei personal.

Maria Ghiorghiu, premoniția care sperie România: „Părea că iese din pământ”

Ce anunță Maria Ghiorghiu pentru perioada următoare. Veștile nu sunt deloc bune.

La scurt timp după ce a prevăzut moartea polițistului din Timiș, Maria Ghiorghiu a făcut, din nou, o previziune înfiorătoare. Clarvăzătoarea cunoscută pentru că a prevăzut mai multe cutremure, precum și incendiul de la Colectiv, anunță o altă tragedie care va avea loc într-o biserică!

„În această dimineață în zori, m-a trezit un glas care spunea tare revoltat așa: „Ne-am botezat creștinește, să murim creștinește!”. Clipă în care văd cum intră aproape cu forța, un bărbat într-o Sfântă Biserică, care deja era plină de credincioși.

Acest bărbat târăște de mână un om bolnav, sau poate chiar un trup fără viață. Cel care era târât fraților, nu mai dădea semne de viață, iar cel care-l târa pe jos, o făcea de parcă ar fi avut un sac de cartofi”.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate